Gökçe Bahadır'ı Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Öyküsü Derinden Etkiledi!

Gökçe Bahadır'ı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin öyküsü  derinden etkiledi!
Güzel ve yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin senaryosundan etkilenerek kabul ettiğini dile getirdi.

Ekranların sevilen ünlü oyuncusu Gökçe Bahadır, yeni dizisiyle ilgili ilk mesajlarını verdi. MF Yapım tarafından hazırlıkları devam eden dizi Evlilik Hakkında Her Şey ile yakında ekranlara ve seyircisine dönecek olan oyuncu, güçlü bir ekip ile sete çıkıyor

4 Yıl Sonra Setlere Döndü 

Evlilik hakkında her şey dizinin ilk ismi Ayrılık olarak belirlenmiş olsa da sonrasında dizinin isim değişikliği yapıldı. Yetenekli oyuncu Gökçe Bahadır, titiz bir hazırlık süreci yaşanan dizide; Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Tülin Ece, Fırat Altunmeşe, Ali İpin ve Erdal Küçükkömürcü gibi  isimler ile rol alarak ekranlarda seyircisi ile buluşacak.Güzelliği ve yeteneğiyle basarisinden söz ettiren oyuncu Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra yeniden ekranlara dönerek 4 yılın sonunda hayranlarının isteğini yerine getirdi. Hayranlarının yıllardır televizyon dizilerinde görmek istediği Gökçe Bahadır, Evlilik hakkında her şey dizisinden gelen teklifi kabul ederek tüm hayranlarını mutlu etti.

Hikayesini Sevdiğim Bir İş Oldu 

Oyunculuğu ile kendisinden söz ettirmeyi başaran Gökçe Bahadıri, Evlilik hakkında her şey dizisinin senaryosu nedeniyle kabul ettiği ortaya çıktı. Gökçe Bahadır, “Hikayesini çok sevdiğim bir iş oldu. Güzel, sevdim” diye konuştu.

Dizide Boşanma avukatı olan 3 kız kardeşin hikâyesinin anlatıldığı Evlilik Hakkında Her Şey  dizinin çekimlerine başlandı. Eylül ayında dizinin seyircisi ile buluşması bekleniyor.

Tatil Bitti Artık Çalışma Zamanı

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır evliliğin kendisine uzak olmadığını ifade eden, yürüyüş yaparken görüntülendi ve fiziğini korumak için yoğun bir çaba içinde olduğunu da gösterdi

Gökçe Bahadır, “Biraz yürüyüşe çıktım. Şu anda tatil olacak gibi durmuyor. Başladı işler, sette başladı. Pek tatil olacak gibi durmuyor. Tatil bitti, artık çalışma zamanı” dedi.

Yetenekli oyuncu Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller dizilerinde rol aldı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır,sonra ki yıllarda Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterine hayat vermiştir. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. 

15-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar