Demet Akalın söz vermişti! Yangında evini kaybeden teyzenin evinin son hali

Demet Akalın söz vermişti! Yangında evini kaybeden teyzenin evinin son hali
Demet Akalın söz vermişti! Yangında evini kaybeden teyzenin evinin son hali. Demet Akalın, orman yangınları için yaptığı yardımlar.

Demet Akalın söz vermişti! Yangında evini kaybeden teyzenin evinin son hali. Demet Akalın, orman yangınları için yaptığı yardımlar. Manavgat orman yangınında yardım yapan ünlüler kimler? Şahan Gökbakar orman yangını yardımları. Şahan Gökbakar orman yangını videoları. Demet Akalın, orman yangını yardım çağrısı. Demet Akalın orman yangınlarında ne kadar yardım topladı? Haluk Levent yardım derneği. Gamze Özçelik yardım derneği. Demet Akalın dernek mi kurdu? Demet Akalın'ın yaptırdığı ev. Demet Akalın ile ilgili tüm gelişmeler.

Demet Akalın söz vermişti! Yangında evini kaybeden teyzenin evinin son hali

Ülkenin bir çok yerinde başlayarak hızla devam eden orman yangınlarında bir çok vatandaş evlerini ve hayvanlarını kaybederken, duyarlı halkımız birlik çağrıları ile birlikte yardımlar toplamaya başlamıştır. Bunun yanı sıra bir çok ünlüden ise yardım çağrıları oluşturulmuş ve büyük ölçüde yardım toplanmıştı. Bunların başında Şahan Gökbakar, Haluk Levent, Demet Akalın, Gamze Özçelik gibi daha bir çok isim orman yangınları ile mücadelede yer aldı.

İlk olarak Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangınında çoğu vatandaş evlerinden oldu. Bu nedenle sosyal medya ve yardım kuruluşları ile birlikte harekete geçen ünlü şarkıcı Demet Akalın, yangında evini kaybeden ve evinin  önünde yatak üzerinde uyuyan yaşlı Fatma teyzeyi görmüştü.

Fatma teyzeyi bulmak için harekete geçen Demet Akalın, 'Teyzemi buldum. Evini döşemesi, yatağı bizden...' sözleri ile müjdeli haberi vermişti.

En yakın zamanda dernek kurucağını ifade eden Demet Akalın, Fatma teyzenin evi için hazırlıklara başladı. Şarkıcı, 'Çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek...' sözlerini kullanmıştı.

Fatma teyzeye verdiği sözü tutan şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden evin son halini paylaştı.

Yeni projesi ile ekranlara gelecek!

Gelinlerin ve kayınvalidelerin kıyasıya yarıştığı program Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu belli oldu. Demet Akalın, Gelinim Mutfakta yarışması ile yeni sezonda ekranlarda olacak. Eşsiz sunumu ile herkesi sabırsızlandırdı. Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta yarışması,Demet Akalın'ın eşsiz sunumu ile birlikte 23 Ağustos Pazartesi günü 13:00'da sizlerle!

15-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar