Genç Oyuncu Rus Sevgilisinin Ailesiyle Tanıştı

Genç Oyuncu Rus Sevgilisinin Ailesiyle Tanıştı
Genç oyunculardan Tuan Tunalı Rus Sevgilisi Yana’nın ailesiyle tanışmak için Rusya’ya gitti. Ryslardan korktuğunu ifade eden genç oyuncu yaşadıklarını anlattı.

Türk dizi sektörünün genç oyuncularından Tuan Tunalı geçtiğimiz günlerde Rus sevgilisi Yana Mazanova ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Genç oyuncu bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Rus sevgilisine romantik bir evlenme teklifinde bulunmuş ve yavaş yavaş evlilik hazırlıklarına başlamışlardı. Genç oyuncu ve sevgilisi Yana’nın oldukça mutlu oldukları görülürken ikilinin evlilik tarihi konusunda net bir bilgi yok. Çiftin geçtiğimiz aylarda Rusya’ya gittikleri ve Tuan Tunalı’nın sevgilisinin ailesiyle tanıştığı öğrenildi. Tanışma öncesinde oldukça korktuğunu itiraf eden genç oyuncu Tuan’ın tanışmadan sonra ise sevgilisinin ailesiyle oldukça iyi anlaştıklarını da sözlerine ekledi. İşte haberin detayları!

Ben Ruslardan Çok Korkuyorum!

Geçtiğimiz Eylül ayında Rus sevgilisi Yana Mazanova’ya romantik bir evlenme teklifinde bulunan dizi sektörünün genç ve başarılı oyuncularından Tuan Tunalı Nişantaşı’nda magazin muhabirlerine yakalandı. Magazin muhabirleri tarafından Rus sevgilisi Yana ile birlikte görüntülenen Tuan Tunalı muhabirlerin sorusunu cevaplandırdı. Geçtiğimiz Eylül ayında Yana’ya evlenme teklif ettiğini söyleyen Tuan Tunalı daha sonra Rusya’ya Yana’nın ailesiyle tanışmaya gittiğini belirtti. Tuan Tunalı tanışma sırasında yaşadıklarını muhabirlere anlattı. Tunalı “ben Ruslardan çok korkuyordum. Korkarak Rusya’ya gittim ve çok sıcak karşılandım. Yana2nın kalabalık bir ailesi var ve hepsi de beni çok sevdi” ifadelerini kullandı. Tanışmadan sonra korkularının yersiz olduğunu gördüğünü ifade eden genç oyuncu böylece evlilik teklif ettiği Yana’nın ailesine de girmiş oldu. Sakal bırakarak yeni bir imaja bürünen yakışıklı oyuncu evlilik sorularına ise hazırlıkların sürdüğünü söylemekle yetindi ve net bir tarih vermedi.

Tuan Tunalı Kimdir?

Genç oyunculardan Tuan Tunalı 2 Aralık 1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Yeditepe Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olan genç oyuncu daha sonra Paris’te sinema üzerine master yaptı. Daha sonra katıldı 2001 ve 2008 yıllarında katıldığı Best Promising Model ve Best Press Model yarışmalarına katıldı. Genç oyuncu daha sonra oyunculuğa gönül vererek dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak Deniz Yıldızı adlı dizide rol alan genç oyuncu daha sonra Erkenci Kuş ve Yasak Elma adlı dizilerde rol almıştır.

31-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar