Gökçe Bahadır’ın Gelinliğinin Fiyatı Ne Kadar

Gökçe Bahadır’ın Gelinliğinin Fiyatı Ne Kadar
Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Gökçe Bahadır dün Müzisyen Emir Ersoy ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

Halen Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve yakın zamanda final yapacağı iddia edilen Evlilik Hakkında her şey dizisinde Azra karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı ve güzel oyuncu Gökçe bahadır dün akşam Emir Aksoy ile evlenerek dünya evine girdi. Magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer alan düğünde çiftin oldukça mutlu oldukları görüldü. İzmir’in Çeşme İlçesine bağlı Alaçatı’da yapılan törenle dünya evine giren çiftin sevenleri de oldukça mutlu olurken güzel oyuncu Gökçe bahadır nikahta iki farklı gelinlik giydi. Evlilik Hakkında her Şey adlı dizide rol aldığı için evlilik hazırlıklarıyla yeterince ilgilenemediğini belirten güzel oyuncunun nikahta giydiği gelinlik ise hem tarzı ve hem de fiyatıyla magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

Fiyatı Dudak Uçuklattı

Bugüne kadar yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Bahadır Gökçe şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini canlandırıyor. Diziden fırsat bulduğu anda uzun süredir birlikte olduğu Müzisyen Emir Ersoy ile dünya evine giren Gökçe Bahadır’ın düğününde giydiği gelinlik magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Züleyha Kuru imzasını taşıyan gelinliğin fiyatının 85 Bin TL olduğu öğrenilince haber sosyal medyada ve magazin basınında geniş şekilde yer aldı. Nikahında iki farklı gelinlik giyen Gökçe Bahadır’ın Züleyha Kuru imzasını taşıyan gelinliğinin fiyatının 85 Bin TL olduğu pek çok kullanıcı tarafından paylaşıldı ve yorumlarda bulunuldu. Gökçe Bahadır starplez gelinlik tercih ederek siyah tül eldiven, siyah kuşak ve kısa bir duvak kullandı.

Siyah Kuşak – Siyah Eldiven

Dün akşam İzmir Alaçatı’da kıyılan nikahla Müzisyen Emir Ersoy ile dünya evine giren ve gayet mutlu olduğu görülen Gökçe Bahadır’ın nikahında tercih ettiği gelinliğin fiyatı kadar kullanılan renkte sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Ünlü oyuncunun gelinliğinde kullandığı kuşak ve eldivenin renginin siyah olması sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kısım kullanıcı bunu çok beğenirken bir kısım kullanıcı ise siyah rengi beğenmediğini ifade etti. Ünlü ismin Alaçatı’da dünya evine girmesi magazin basınında ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı.

26-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar