Kanunsuz Topraklar’ın Finalinden Sonra Esra Bilgiç’e Bomba Teklif

Kanunsuz Topraklar’ın Finalinden Sonra Esra Bilgiç’e Bomba Teklif
Erken Final yapan Kanunsuz Topraklar’da Gülfem karakterini canlandıran güzel oyuncu Esra Bilgiç’e Süslü Korkuluk dizisinden bomba bir teklif geldi.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve reyting sebebiyle ekranlara veda eden Kanunsuz Topraklar’ın başarılı oyuncusu Esra Bilgiç’e bomba teklif. Uzun ve yorucu bir çalışmanın sonunda ekrana gelen ve büyük prodüksiyonu ile dikkatleri çeken kanunsuz Topraklar kanal tarafından reytinginin düşük oluşu sebep gösterilerek bitirilmişti. Dizide rol alan ve Uğur Güneş’le birlikte başrol oynayan güzel oyuncu Esra Bilgiç dizinin final yapmasıyla birlikte dinlenmeye çekilmişti. Bu sezon yeni bir işte yer alması beklenemeyen oyuncuya son günlerin en çok konuşulan yapımlarından olan Süslü Korkuluk’tan teklif geldiği öğrenildi. Dizide başrol oynaması için teklif götürülen Esra Bilgiç’in bu teklife ne cevap verdiği ise şimdilik bilinmiyor.

Çağatay Ulusoy’la Aynı Sette Yer Alacak

Şu sıralar hazırlık aşamasında olan ve ünlü ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisinin cast çalışmalarına yapımcı firma OGÖ Pictures tarafından devam ediliyor. Dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik etmesi için uzun süre arayış içinde bulunan yapım şirketi, aradığı oyuncuyu geçtiğimiz haftalarda final yapan Kanunsuz Topraklar’da buldu. Kanunsuz Topraklar’ın başarılı ve güzel oyuncusu Esra Bilgiç’in dizinin final yapmasıyla boşta kalmasını değerlendiren OGM Pictures güzel oyuncuya Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy ile birlikte başrol oynaması için teklif götürdü. Kanunsuz Topraklar’ın final yapmasıyla dinlenmeye çekilen güzel oyuncunun bu teklife ne cevap verdiği henüz bilinmiyor. Ancak iddialı bir proje olan ve Netflix’te yayınlanacak Süslü Korkuluk’ta rol almaya sıcak bakacağı tahmin ediliyor.

Süslü Korkuluk Netflix’te

OGM Pictures tarafından hazırlıkları sürdürülen ve ilk başlarda Tv 8 ekranları için düşünülen Süslü Korkuluk daha sonra yapım şirketinin kanalla anlaşmazlık yaşaması sebebiyle Tv 8 yayın planlamasından çıkarılmıştı. Bunun üzerine yayıncı arayan OGM Pictures Netflix’le görüşmüş ve dizinin burada yayınlanması konusunda taraflar anlaşmıştı. Halen hazırlıkları devam eden dizinin cast çalışmasının ardından sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. Dizide ünlü ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ismi kesinlik kazanırken diğer karakterler için ise görüşmelere yapımcı firma tarafından devam ediliyor. Esra Bilgiç’in kendisine yapılan teklife ne cevap vereceğinin ise yakında açıklanacağı öğrenildi.

26-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar