Ünlü Oyuncu Melisa Sözen’den Milyonluk Anlaşama

Ünlü Oyuncu Melisa Sözen’den Milyonluk Anlaşama
Son dönemin başarılı ve güzel oyuncusu Melisa Sözen’de reklamlarda yer alan oyuncular listesine girdi. Güzel oyuncu milyonluk bir anlaşmaya imza attı.

Reklam piyasasında rol alan oyuncularla ilgili hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Birçok oyuncunun rol aldığı reklam filmleri oyuncular için çok ciddi bir gelir kapısı olma özelliğini koruyor. Özellikle ünlü ve başarılı pek çok oyuncunun birçok firmanın ürününün reklam yüzü olmaya devam ettiği bu günlerde son dönemin başarılı oyuncularından Melisa Sözen’de bu sektördeki yerini aldı. Bugüne kadar pek çok yapımda başarılı işler çıkaran ve sektörde önde gelen ve aranılan oyunculardan olan güzel isim Melisa Sözen bir ürünün reklamında yer alacak. Güzel oyuncunun rol alacağı reklam filmi karşılığında ise dudak uçuklatan bir rakama evet dediği öğrenildi. Son dönemlerin başarılı oyuncusunun reklam karşılığında ne kadar ücret aldığı açıklanmazken bu ücretin 7 rakamlı bir sayıdan oluştuğu öğrenildi.

Milyonluk Anlaşma

Özellikle Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı karakterle adından çokça söz ettiren ve seyircinin de kalbinde yer edinen güzel oyuncu Melisa Sözen son olarak Biz Kimden Kaçıyorduk Anne adlı yapımda yer almıştı. Yaz aylarından itibaren setlerde yer alan Melisa Sözen kendisine gelen bir reklam teklifine evet diyerek sete çıktı. Başarılı ve güzel oyuncu başta İsveç olmak üzere tüm Avrupalı kadınların çokça tercih ettiği bir krem markasının reklam yüzü oldu. Melisa Sözen’in reklamlarında yer alacağı krem markasından ne kadar ücret alacağı öğrenilemezken bu ücretin yedi rakamdan oluştuğu öğrenildi. Milyonluk anlaşmaya imza atan güzel oyuncunun reklam çekimlerinin geçtiğimiz hafta tamamlandığı öğrenildi.

Melisa Sözen Kimdir?

Son dönemin genç ve güzel oyuncusu Melisa Sözen 6 Temmuz 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen güzel oyuncu ilk olarak Bana şans Dile adlı yapımda rol almıştır. Daha sonra pek çok yapımda yer alan güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Çemberimde Gül Oya, Cenneti Beklerken, Muhteşem Yüzyıl, Okul, O Şimdi Mahkum, Deli Mavi, Eve Giden Yol, Azap Yolu, Bıçak Sırtı, Bir Bulut Olsam, Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan, Reis, Kış Uykusu, Kırmızı Oda ve Biz Kimden Kaçıyorduk Anne bulunmaktadır.

26-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar