Al Sancak Dizisinin Oyuncu Kadrosunun Tam Listesi Yayınlandı

Al Sancak Dizisinin Oyuncu Kadrosunun Tam Listesi Yayınlandı
Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük dikkat çeken Al Sancak dizisi için son sayılmaya başlandı. Dizinin merakla beklenen oyuncu kadrosunun tam listesi de yayınlandı.

Son zamanlarda peş peşe yeni dizilerin yayın tarihi değişik kanallarda açıklanmaya başlandı. Bu dizilerden biri olan ve özelikle yayınlanan fragmanlarıyla büyük dikkat çeken Al Sancak dizisi seyirci tarafından heyecanla beklenen yapımların başında geliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak dizi Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor. Askeri konsepte bir dizi olan Al Sancak dizisinin kadrosunda Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer alacağı biliniyordu ancak dizinin tam oyuncu kadrosu henüz açıklanmamıştı. Yayın tarihi belli olan ve 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Al Sancak dizisinin tam oyuncu kadrosu açıklandı. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizi yayın için son saymaya başladı.

Al Sancak Oyuncu Kadrosu

Bozdağ Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Can Emre’nin oturduğu Al sancak dizisinin yayın tarihi 19 Ocak Perşembe olarak açıklandı. Dizinin başrolünde ünlü oyuncular Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan yer alırken bu oyunculara eşlik edecek isimler arasında ise

-          İdris Nebi Taşkan

-          Ahmet Yenilmez

-          Gözde Türker

-          Ahmet Olgun Sünear

-          Emre Dinler

-          Eslem Akar

-          Tezhan Tezcan

-          Çağlar Sayın

-          Fatih Gühan

-          Faruk Aran

-          Rıdvan Aybars Düzey

-          Murat İnce ve

-          Melih Özdağan bulunuyor.

Al Sancak Konusu Ne?

Askeri konseptte bir dizi olan Al sancak biraz günümüz koşullarından esinlenmiş biraz da geleceğin getireceği düzenin tahmininden yola çıkılarak hazırlanmış bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir. Değişen şartlara uygun stratejiler geliştiren TSK, özel kuvvetler bünyesinde yurt içi ve yurt dışında nokta atılı operasyonlar gerçekleştirecek seçkin timler oluşturur. Bu timlerden biri de Al sancak Timdir. Al Sancak timi şartlara bağlı olarak kimi yurt içinde kimi yurt dışında özel operasyonlar gerçekleştirir ve Türkiye’ye yönelik tehditleri daha başlamadan bitirir. Al Sancak Timi dünyanın her bölgesinde bayrak gösterir. Dizinin ilk bölümü 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

16-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar