Gonca Vuslateri Hastaneye Kaldırıldı

Gonca Vuslateri Hastaneye Kaldırıldı
Güzel oyuncu Gonca Vuslateri koronavirüsün ardından şimdi de geçirdiği talihsiz bir ev kazası sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu yanlışlıkla üzerine kaynar su döktü.

Magazin ve sosyal medya dünyası son dakika haberiyle şok oldu. Ünlü ve güzel oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve evinde karantinaya girerek tedavisine başlanmıştı. Ünlü oyuncu karantinanın 3. Gününde talihsiz bir kazayla şoka uğradı. Acil olarak hastaneye kaldırılan Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşadıklarını ve sonrasında gelişen olayları anlattı. Ünlü isim mutfakta bir tencere kaynar suyu kaza sonucu üzerine döktü ve belinden aşağısı ciddi derecede yandı. Ünlü isim yaşadıklarından sonra büyük acı duyduğunu ifade ederek acıdan dolayı attığı çığlıkları bütün İstanbul’un duyduğunu belirtti. Gonca Vuslateri talihsiz kazanın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gonca Vuslateri Kendini Yaktı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını açıklamış ve evinde tedavisine başlandığını belirterek karantinada olduğunu ifade etmişti. Ünlü isim bu süreçte büyük acılar yaşadığını belirtmiş ve acıdan ağlayacak hale geldiğini ifade etmişti. Ünlü isim karantinanın 3. Gününde ise büyük bir kaza geçirdi. Evinde yaşadığı talihsiz olayı sosyal medya hesabından paylaşan Gonca Vuslateri yaşadıklarını anlattı. Ünlü isim “covid – 19,3. gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foş diye dökerek İstanbul’u çığlıklarımla ayağa kaldırdım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim acil olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavisine başlandı. Ünlü isim paylaşımında tedavi sürecine de değindi ve “Kök hücresi tedavisi ile kısa zamanda sağlıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek. Neler neler geçmedi ki… Cihangir’im, köpeklerim, sokak kedilerim size emanet birkaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlem şuydu: Cissy’nin ilaçları…” ifadelerini kullandı.

Rüyamda Dahi Alkışlıyorum

Ünlü isim yaşadıklarından sonra sağlık çalışanlarının kıymetini daha iyi anladığını belirterek “her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burada. Elleri dert görmesin. Yine hayatımı kurtardınız, var olunuz. Gözlerim azıcık şiti tabi. Şuraya bir seni seviyorum Gonca yazarsanız oh ne ala! Sağlık! En önemlisi sağlık… Gerisi gelir” ifadelerini kulanı. Ünlü oyuncunun paylaşımından ve yaşadıklarından sonra binlerce takipçisi ve seveni geçmiş olsun mesajlarını gönderdirler. Bizde ünlü ve güzel oyuncuya bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve aman dikkat Gonca, aman dikkat diyoruz.

20-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar