Ünlü Popçu Hastaneye Kaldırıldı!

 Ünlü Popçu Hastaneye Kaldırıldı!
1990’lı yıllara damgasını vuran ünlü pop şarkıcısı Asya koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Şarkıcı Gittin Gideli, Beni Aldattın adlı şarkılarıyla çok sevilmişti.

Son zamanlarda iyice artan ve adeta bir kabus gibi insanlığı tehdit eden koronavirüs ne yazık ki ülkemizde de her gün yüzlerce can alıyor. Yeni mutasyonlar, ilaçlar, korunmalar, maskeler, aşılar derken bir türlü önüne geçilemeyen salgın sebebiyle her gün binlerce insan hastalığa yakalanıyor. Koronavirüs ünlü ünsüz dinlemiyor salgına yakalananlar arasında birçok ünlü de bulunuyor. Halsen hastanelerde tedavi gören ve maalesef ölüm kalım savaşı veren ünlüler olduğu gibi bazı ünlülerde durumunun ağırlaşması üzerine hastanelere kaldırılıyor. Bunlardan bir i de ünlü popçu Asya oldu. 90’lı yıllara damgasını vuran isimlerden biri olan ünlü şarkıcı ne yazık ki durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı durumu hakkında bilgi verdi.

Asya Hastaneye Kaldırıldı

Magazin basını ve sosyal medya 90’lı yıllara damgasını vuran ve geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ünlü isim Asya’nın durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmasıyla bir kez daha şok oldu. Halen hastanelerde binlerce insanın tedavisi görülürken her geçen gün artan koronavirüse yakalanan Asya sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim “kızım Aslı’nın pozitif çıkmasıyla birlikte tedavisini evde ben takip ettim. 12 gün sonra iyileşti çok şükür. Bir haftadır ben de pozitifim. En zor olanı şiddetli öksürük nedeniyle gerçek anlamda nefes alamamak. Hastane odasındayım tabi ki refakatçi söz konusu değil. Bu videoyu hala covide inanmayan, covid yüzünden sevdiklerini kaybedenlere ve gecesi gündüzü olmayan, hem kendi, hem de ailelerini riske atarak mesleklerini özveriyle yapmaya devam eden salıkçılara saygı duymayan şuursuzlar için paylaşıyorum. Allah sizi ıslah etsin” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Asya Kimdir?

1990’lı yıllara damgasını vuran şarkıcılardan biri olan ünlü popçu Asya 1 Mart 1965 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Asıl adı Tülay Keçialan olan Asya,  ilk orta ve lise eğitiminin ardından şarkıcılığa başlamıştır. Daha ilkokul yıllarında bu mesleğe heves eden ünlü isim büyüyünce de bu işi meslek olarak yapmaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok şarkıya imza atan Asya’nın özellikle bilinen şarkıları Gittin Gideli, Beni Aldattın, Kalbim Dayan’dır. Ünlü isim aşağıdaki albümlere imza atmıştır.

·         Asya

·         Asya

·         Masum

·         Dönmem Yolumdan

·         Aştır Beni Güzel Yapan

·         Tesadüfen

·         Aşk İz Bırakır

·         Unutup Gitti

20-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar