Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'nında çok konuşulan o tokat sahnesini anlattı

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'nında çok konuşulan o tokat sahnesini anlattı
Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'nında çok konuşulan o tokat sahnesini anlattı. Masumlar Apartmanı tokat sahnesi perde arkası.

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'nında çok konuşulan o tokat sahnesini anlattı. Trt 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin İnci'ye attığı tokatın perde arkası. Masumlar Apartmanı çok konuşulan tokat sahnesi. Masumlar Apartmanı tokat sahnesi izle. Masumlar Apartmanı Ezgi Mola kimdir? Masumlar Apartmanı Safiye kimdir? Masumlar Apartmanı İnci kimdir? Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle. Masumlar Apartmanı canlı izle. Masumlar Apartmanı full HD izle.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yepyeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizide muhteşem senaryo kadro ile birlikte ekranlara taşınıyor. Dizide Safiye ile İnci arasında ki çekişmelere her bölümde bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Masumlar Apartmanı yeni bölüm sonunda yine Safiye ile İnci tartışmaya başlamış ve Safiye İnci'ye hiç beklenmedik bir şekilde tokat atmıştı. Dizide ki tüm karakterler şok olmuş adeta izleyen herkesin nefesi kesilmişti. Ardından İnci'nin babasının ölüm haberini alması da daha da heyecanlı bir bölüm olmasına neden olmuştu.

Geçtiğimiz gün Global Haber ekranlarında yayınlanmaya devam eden Candaş Tolga Işık'ın sunumu ile seyirci karşısına çıkan Az Önce Konuştum programına oyuncu Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah katılmıştı. Birlikte hoş sohbetlerin yapıldığı programda dizi hakkında da bir çok konudan bahsedildi. Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı 25. yeni bölümde gerçekleşen tokat sahnesi ile ilgili açıklama yaptı.

Safiye ile İnci'nin tartışması üzerine Safiye'nin İnci'ye tokat atması sahnesi ile ilgili konuşan Ezgi Mola, 'Tokat atma sahnesinde ben kontrollüyümdür. Ben Farah'a 'tokat atacağım sen de onu al' dedim. Çok sert yapmamak istedim. Ama ayarlayamadığım bir şey vardı o da bu kızın suratı küçücük benim elimde kürek gibiymiş. Bu kızın küçücük yüzüne benim el bir oturdu.' dedi.

Ardından İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah ise, 'O gün aşırı gerilmiştim. Tokatla gözüm karardı. Benim o an elim ayağım titredi. O sinirle elimdekileri atmışım. O sahnede yere kapaklanma hissinde yalnız kalma hissi geldi. Böyle sahnelerde oluyor.' sözlerini kullandı.

Trt1 ekranlarının başarılı dizisi Masumlar Apartmanı her Salı 20:00'da sizlerle!

20-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar