Gonca Vuslateri’nden Güzel Haber

Gonca Vuslateri’nden Güzel Haber
Son olarak koronavirüse yakalanan ve ardından evinde yanlışlıkla kaynar suyu üzerine döken güzel oyuncu Gonca Vuslateri’nden iyi haber geldi.

Son zamanların magazin dünyasında adı en çok anılan ve en çok haber yapılan isimlerinden biri olan güzel oyuncu Gonca Vuslateri’nden nihayet güzel bir haber geldi. Şarkıcı hakan Altun’la olan ve kısa sürek birlikteliğinin ardından koronavirüse yakalanan ve evinde tedavi ve karantinaya giren Gonca Vuslateri’ne yazık ki bu sırada talihsiz bir kaza geçirmiş ve üzerine kaynar su dökerek yanmıştı. Kendi ifadesiyle İstanbul’u çığlıklarıyla ayağa kaldıran Gonca Vuslateri bu kazadan sonra hastanede tedavi görmeye başlamıştı. Hem koronavirüs hem de yanık sonrası tedavisini birlikte görmeye başlayan güzel oyuncu bu sırada rol alacağı bir projenin de ertelenmesine üzülmüştü. Ancak aradan geçen günler sonunda güzel oyuncudan sonunda güzel bir haber geldi. Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından bu güzel haberi sevenleriyle paylaştı.

Covid – 19 Negatif

Koronavirüs ve yanık sonrası tedavisi gören oyuncu Gonca Vuslateri bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak sevenlerine sağlık durumuyla ilgili müjdeli bir haber verdi. Güzel oyuncu paylaşımında “sabah 5’in en güzel haberi, Covid Negatif… Hastaneden çıkmıyoruz. 9. kata gidiyorum. Artık iki şey için değil tek şey için üzülebilirim yavaştan. Ama o da geçecek. Sete zımba gibi girerim” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca bu süreçte her daima yanında olan sağlık çalışanlarını da unutmadı ve “15 gün her ağladığımda elimi tuttuğunuz, istifra ederken sırtımı sıvazladığınız, benimle hava alıp, tüm ağrı ve öksürüklerimde yanıma koştuğunuz için size minnettarım. Bu ülke size çok şey borçlu. Umarım sizi alkışlamaktan patlayan ellerimizi duyuyorsunuzdur. Minnettarım. Uf bir bacağımda iyileşse ne güzel olacak. Neyse daha hastanedeyiz ama kattan taşınırken bile koyuyor insana” ifadeleriyle teşekkür etti.

Neler Olmuştu?

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri bundan haftalar önce koronavirüse yakalanmış ve evinde karantinaya girerek tedavisine başlamıştı. Yeni bir projeyle anlaşan güzel oyuncu tam iyileşme aşamasındayken kendisi için hazırladığı nefes açıcı kaynar suyu kaza sonucu üzerine dökmüş ve ne yazık ki yanmıştı. Bunun üzerine de hastanede tedavi altına alınmıştı. Tekrar güzel oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarız biran önce sağlığına kavuşur.

02-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar