Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş Amerika'da aşı oldu

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş Amerika'da aşı oldu
Ünlü manken Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş'un aşı görüntüleri tepkilere neden olmuştu. Ünlü çiftten açıklama geldi. Şallı kendisine yönelik tepkilere sosyal medyadan cevap verdi.

Ünlü manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu. Ebru Şallı, kendisi ve eşi Uğur Akkuş'un Covid- 19 aşısı oldukları anlara ait görüntüleri paylaştı. Koronavirüs salgınının arttığı ve ölümlerin gerçekleştiği bir dönemde herkes aşı olmak için sıra bekliyor. Bu nedenle Ebru Şallı'nın paylaşımına tepkiler gecikmedi. Gelen tepkilere cevap veren Ebru Şallı aşıyı Amerika'da olduklarını açıkladı.

Ebru Şallı'nın aşı paylaşımı tepkilere neden oldu

Türkiye 29 Nisan - 17 Mayıs arasını kapsayan tam kapanma dönemine girdi. Vaka artışlarının herkesi endişelendirdiği bir dönem yaşanıyor. Diğer yandan herkes salgından korunmak için aşı sırası bekliyor. Türkiye'de aşı sırası 55 yaşa kadar indi fakat henüz yeterli aşılanma yapılamadı. Herkes sırasını beklerken bazı kişilere öncelik verildiği algısı ise vatandaşları geriyor. Ünlü pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın aşı olurken paylaştığı fotoğraflar ise tepkilere neden oldu. Gelen tepkilere cevap veren Ebru Şallı eşi ve kendisinin Amerika'nın Los Angeles şehrinde aşı olduğunu belirtti. Ebru Şallı ve eşinin ABD'de Johnson & Johnson firmasına bağlı şirketin geliştirdiği Janssen aşısını tercih ettikleri öğrenildi.

Ebru Şallı'dan aşı açıklaması

Koronavirüs salgını dünyada hayatı derinden sarsıyor. Pandemiden kurtulmak için ön görülen en büyük silah geliştirilen aşılar. Bu nedenle her ülke için oldukça önemli bir durum olan aşılama Türkiye'de de hayati önem taşıyor. Türkiye bir süredir tam kapanmaya girdi ve bir yandan da aşılama çalışmaları devam ediyor. Herkesin aşı olmayı beklediği bir dönemde bazı ülkeler de aşı özel olarak alınabiliyor. Ebru Şallı ve eşi de Amerika'daki bu imkandan paydalanarak aşı olmayı tercih etti.

Ebru Şallı canının çok yandığını söyledi

Gelen tepkiler nedeniyle açıklama yapan Ebru Şallı, aşı olduğu ülkeyi ve tercih ettiği aşıyı açıkladı. Aşı süreci hakkında da konuşan Ebru Şallı, hastaneden randevu alarak sıraya girdiklerini ve sıra kendilerine geldiğinde aşı olduklarını söyledi. Ebru Şallı aşının canını çok yaktığını ve bir süre yerinden kalkamadağını da belirtti. Şallı aşı olduktan sonra evlerinde bir süre dinlendiklerini de ekledi.

02-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar