Gonca Vuslateri’nden Hakan Altun Açıklaması

Gonca Vuslateri’nden Hakan Altun Açıklaması
Uzun süre hastanede koronavirüs ve yanık tedavisi gören Gonca Vuslateri Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü isim eski sevgilisi Hakan Altun hakkında çarpıcı ifadeler kullandı

Son zamanlarda magazin ve sosyal medyada adı sık sık geçen ve son olarak uzun bir süre hastanede yatan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri bugün yine magazin ve sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Koronavirüse yakalanan ve ardından evinde dinlenirken kaza sonucu yanan ve uzun süre hastanede yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz haftalarda hastaneden taburcu olmuş ve evinde dinlenmeye çekilmişti. Uzun süre sonra yeniden gündeme gelen Gonca Vuslateri kısa bir süre aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Hakan Altun ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre de olsa hızlı bir aşk yaşayan çift daha sonra ayrılma kararı almışlar ve yollarına ayrı ayrı devam etmişlerdi. Gonca Vuslateri Hakan Altun’un rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından Hakan Altun’u arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Bunun üzerine çeşitli iddia ve dedikodular başlamış ve iki ismin barıştığı ima edilmişti. Gonca Vuslateri yaptığı açıklamayla tüm bunlara cevap verdi.

Eski Bilete Piyango Vurmaz

Gonca Vuslateri ve şarkıcı Hakan Altun kısa bir süre aşk yaşamış ve ikili oldukça mutlu bir dönem geçirmişlerdi. Daha sonra çeşitli sebeplerden dolayı anlaşmayarak ayrılan çift yollarına devam kararı almışlardı. Hakan Altun’un hastanede yattığı dönemde arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Gonca Vuslateri yeniden alevlenen barıştılar, yeniden aşk yaşıyorlar, barışma sinyali şeklindeki yorumlara sürpriz bir açıklamayla cevap vermişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gonca Vuslateri eski sevgilisi Ben Affleck ile barışan Jennifer Lopez’i kast ederek “eski bilete piyango vurmaz” diyerek eleştirdi. Oyuncunun bu paylaşımının aynı zamanda Hakan Altun ile olan iddialara bir cevap olduğu yorumları yapıldı.

Arkadaşız

Hemen her gün hakkında bir haber çıkan Gonca Vuslateri geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi. Gonca Vuslateri son paylaşımı ve Hakan Altun’la ilgili olan bir soruya “yapmayın arkadaşlar biz arkadaşız. Adamın başına neler geldi, aradım konuştuk. Çok yakın arkadaşız ve bizler medeni insanlarız. Ben onu çok seviyorum, oda beni çok seviyor. Telefonda ona geçmiş olsun dileklerimi söyledim” ifadelerini kullandı. Ardından güzel oyuncu yanındaki babasını göstererek “bakın arkadaşlar size sevgilimi tanıtayım, hayatımın aşkı olur kendisi” ifadelerini kullandı.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar