Ünlü Spiker Fikren Engin Hayatını Kaybetti

Ünlü Spiker Fikren Engin Hayatını Kaybetti
Televizyonlarda pek çok program yapan, spor karşılaşması sunan ünlü televizyoncu Fikret Engin şeker koması sebebiyle hayata veda etti.

Televizyon dünyası çok değerli bir ismini daha kaybetti. Uzun yıllar boyunca ekranlardan evlerimize konuk olan ve seyirci ve çevresi tarafından da çok sevilen ünlü spiker ve sunucu Fikret Engin dün gece hayata gözlerini yumdu. 1973 yılında dünyaya gelen ve Tv 8 ekranlarının sevilen Bay Tahmin adlı yarışma programıyla adını duyuran ve kendisini sevdiren ünlü sunucu Fikret Engin 25 Mayıs’ta şeker koması sebebiyle kaldırıldığı hastanede dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Pek çok kanalda çalışan ancak daha çok Tv 8’deki programlarıyla tanınan ünlü isim Acun Iılıcalı’nın kanalı devralmasıyla da görevini sürdürmeye devam etmiş ve pek çok spor müsabakasını sunmuştu. Ünlü ismin vefatının ardından pek çok isim başsağlığı mesajları paylaşarak ünlü ismin ardından acılarını dile getrdi.

Bay Tahmin Hayatını Kaybetti

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Bay tahmin adlı programladı özdeşleşen ve daha sonra yine aynı kanalda pek çok spor karşılaşmasını sunan ve ayrıca pek çok kanalda görev yapan ünlü isim Fikret Engin dün gece tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Ünlü ismin vefatının ardından pek çok seveni başsağlığı mesajları yayınladı. Tv 8’in sahibi ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı mesajında “Mekanın cennet olsun” ifadelerini kullanırken bir dönem Fikret Engin ile program yapan sunucu Murat Özarı ise “canım kardeşim, kader arkadaşım… Seni çok özleyeceğim ve hiçbir zaman unutmayacağım. Mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı. Fikret Engin’in hayatını kaybetmesinin ardından Bursaspor Kulübü resmi hesabından da bir taziye mesajı yayınlandı. Mesajda “spor spikeri ve televizyon programcısı Fikret Engin’in vefat ettiği haberini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi. Biz de ünlü isme Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Fikret Engin Kimdir?

Girdiği şeker komasından kurtulamayarak hastanede hayata gözlerini kapatan ünlü televizyoncu Fikret Engin 1973 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversiteyi tamamlamış ve ardından medya ile tanışmıştır. İstanbul’da pek çok kanal ve yayıncı kuruluşlarda görev yapan Fikret Engin Tv 8’deki Bay tahmin adlı yarışmayla geniş kitlelerce sevilmiştir. Fikret Engin ayrıca 3000’in üzerinde spor karşılaşmasının spikerliğini yapmıştır.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar