Gönül Dağı 13. Bölüm İzle

Gönül Dağı 13. Bölüm İzle
TRT1'in sevilen dizilerinden olan 'Gönül Dağı' dizisi, bu akşam saat 20.00'da ekranlarda olacak. Acaba yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

TRT 1’in sevilen dizilerinden birisi olan ‘Gönül Dağı’ bu akşam 13. Bölümü ile saat 20.00’da ekrana gelecek. Eskişehir’de çekimlerinin yapıldığı dizinin 13. Bölüm fragmanları, izleyicilerde heyecan ve merak uyandırdı. Dizinin yeni bölümünü full HD ve canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz. Komedi ve duygu ağırlıklı dizinin 13. Bölümünde bizleri neler bekliyor hemen bir göz atalım.

 

Gönül Dağı 13. Bölüm

      Bu akşam 13. Bölümü yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisine ait iki tanıtım videosu gelmişti. Fragmanlarda uçakta uçuranda var, albüm çekende, Sefer’de fragmanda Zahide’yi yâd edip efkârlanıyor. Kısacası her kafadan farklı bir ses çıkıyor, herkes farklı bir şey yapıyor. Yeni bölüm, yine biz izleyicileri tatmin edecek gibi gözüküyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile Gönül Dağı dizisinin 13. Bölümü TRT1 ekranlarında ve sitemizde saat 20.00’da bizler ile buluşacak. Birde geçmişe gidip 12. Bölümde neler yaşandı, hızlıca ona bakalım.

 

12. Bölümde Neler Yaşandı?

   Dilek’in ve Taner’in ayrılmasını kimse beklemiyordu ve herkesin üzüldüğünü söylemeliyiz. Özellikle Ramazan, Cemile ve Veysel bu durumu aşırı üzülmüş ve kabul etmemişlerdir. Taner ve Dilek’in tekrardan barışmaları için romantik bir plan hazırlamaya başlayan ekibin çabaları, amaçlarına ulaşmak için etkili oldu diyebiliriz. Yaptıkları bu plan üzerine Dilek ve Taner, duygusal ve bir o kadar da romantik bir zaman geçirme fırsatı buldular. Sefer’de bir yandan Zahide’yi isteme konusu Taner’e açıp ondan müsaade istemişti. Onayı olan Sefer ise Zahide’yi istemek için çalışmalara başlamıştı. Kızı istemek için yola çıkan Sefer, geldiğinde Zahide’yi ve kendisini bir sürpriz yapılmıştı.

Gönül Dağı Konusu ve Oyuncuları

Anadolu yaşayan 3 kuzenin, hayatlarında ne olursa olsun, hayallerini yerine getirmek için gösterdikleri çabaya şahitlik ediyoruz. Eskişehir’de çekimlerinin yapıldığı dizi, bizlere aynı zamanda Anadolu’nun güzelliklerini de görmemize olanak sağlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise; Gülsüm Ali İlhan, Berk Atan, Ali Düşenkalkar, Ferdi Sancar,  Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Erdal Cindoruk, Ecem Özkaya, Çiğdem Aygün, Hüseyin Sevimli, Yavuz Sepetçi, Şebnem Dilligil, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Nuri Gökaşan ve Cihat Süvarioğlu.

23-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar