Gönül Dağı 19.Bölüm İzle

Gönül Dağı 19.Bölüm İzle
Münir Bey istifa ediyor. Dilek, babasının gizemini çözmeye uğraşıyor, evden kaçan Erkan bulunabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 6 Mart Cumartesi akşamı Gönül Dağı 19. Bölümde.

İç Anadolu’nun acıdan beslenen hayat gerçeklerini hikayeleştiren Mustafa Çiftçi’nin eserinden televizyona uyarlanan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaştığı TRT1 dizisi Gönül Dağı 19. yeni bölümde babası hakkında yeni bilgilere ulaşan Dilek, Taner’le yoğun bir araştırmaya giriyor. Halime’nin, Taner’le konuşmadığını gören Dilek, ikiliyi barıştırabilecek mi? Babasının gizli hayatının bilinmezliğe sürüklediği Dilek’i bekleyen büyük sürpriz ne? Açılan Halk Eğitim Merkezi’nin problemini çözmeye uğraşan amcaoğullarının komik ve eğlenceli anların yer aldığı Gönül Dağı 19. Son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 19.Bölüm İzle

Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın başrollerini üstlendiği romantik komedi dizisi Gönül Dağı TRT1 ekranlarında cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturuyor. Taner ve amcaoğullarının Anadolu’nun kırsal bir kasabasında yaşadıkları tertemiz sevdalarını anlatan Gönül Dağı 19. yeni bölümde babasının karanlık yönlerini çözmek isteyen Dilek, Taner’den bu gizemi çözmek için yardım ister. Halime’nin, Taner’le konuşmamasnın sırrı nedir? İkiliyi barıştırmak isteyen ve babası hakkında yeni bir gizemle karşılaşan Dilek’in karşılaşacağı büyük sürpriz ne?

Halk Eğitim Merkezi açılıyor

Gedelli halkını büyük umutlarla beklediği Halk Eğitim Merkezi teknik imkansızlıklara rağmen açılır. Tek amacı merkezi işlevsel hale getirmek olan Gülsüm öğretmen, Taner ve amcaoğullarından destek ister. Taner ve amcaoğulları, Halk Eğitim Merkezi’nin asırlık problemini çözebilecek mi?

Münir Başkan istifa ediyor

Bu arada kasabada sıra dışı bir olay gerçekleşir. Elektrik santralını açamayan, hüsrana uğrayan Münir Bey, istifa eder. Gedelli halkı başkanı kararından vazgeçirmeye çalışsa da başaramaz. Son çare Ramazan’ın bulacağı formüldür. Zor günler yaşayan ve duygularını kontrol edemeyen Erkan, evi terk eder. Her yerde aranan Erkan’ı Sefer bir kuyunun içinde bulur. Yusuf misali kuyuya sığınan ve ölümle burun buruna olan Erkan’ı kurtarma çabalarının yer aldığı Gönül Dağı 19. son bölüm 6 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

06-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar