Teşkilat Dizisinde Kim Kimdir?

Teşkilat Dizisinde Kim Kimdir?
TRT 1 ekranlarında 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi Teşkilat'ta kim kimdir? Hangi oyuncu hangi karakteri canlandırmaktadır? İşte cevabı!

TRT 1 ekranlarında 7 Mart akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan TİMS&B Yapım tarafından hazırlanan iddialı dizi Teşkilat için geri sayım sürüyor. Ekrana gelmesi için 24 saatten daha az bir süre kalan dizi için heyecanlı bir bekleyiş sürerken bu yazımızda dizide rol alacak oyuncuların hangi karakterlerle seyirci karşısına çıkacağının haberini hazırladık. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve MİT’i konu olan ve MİT içinden bir ekibin operasyonlarını ve özel hayatlarını anlatan Teşkilat dizisinde kim kimdir? İşte bunun cevabı!

Teşkilat Başlıyor! Peki Dizide Kim Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Teşkilat dizisinde kim kimdir merak edenler için hazırladık.

-          Serdar (Çağlar Ertuğrul): Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Serdar Teşkilatın en gözde istihbaratçılarından biridir. Almanya’da henüz 10 yaşındayken ailesinin neo-nazilerin saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine yurda getirilmiş ve Mete Bey’in gözetimi altında büyütülmüştür. Ekibin karizmatik lideri Serdar, çocukluktan itibaren tam donanımlı bir teşkilatçı olarak yetiştirilmiş, yakın dövüş ve silah kullanımında tam bir uzman olmuştur.

-          Zehra (Deniz Baysal): Teşkilat’ta kurulan özel ekipte mantığıyla hareket eden biridir. En büyük özelliği sakinliği ve zekasıdır. En şiddetli krizlerde bile sakin kalabilen Zehra gerçekçi kararlar alabilen akılcı biridir.

-          Mete Bey (Mesut Akusta): Usta oyuncu Mesut Akusta’nın canlandırdığı Mete Bey ekibin akıl hocasıdır. Tam bir devlet adamı olan Mete Bey devletin bekası için her şeyini ortaya koyan bir karakterdir. En büyük özelliği stratejik düşünme yeteneğidir.

-          Ceren (Ezgi Eyüboğlu): Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu’nun canlandırdığı Ceren Serdar’ın aşık olduğu kişidir. Ceren çekici ve sempatik biridir ve mutfakta harikalar yaratmaktadır. Özellikle Fransız soslarını satarak hayatını sürdüren Ceren bilinenin dışında kendisinde daha fazlasını barındıran biridir.

-          Hakkı Dayı (Tuncer Salman): Teşkilat’ta ekibin yaşlı kurdudur. Tam bir insan sarrafı olan Hakkı dayı yılların tecrübesiyle insan davranışlarının analizinde uzmanlık geliştirmiştir. Özellikle takip konusunda teşkilatın en iyisidir.

-          Pınar (Ezgi Şenler): Kılık değiştirme ve plastik makyaj konusunda uzmandır. Pınar kılıktan kılığa girebilen biridir ve oyuncu olmak isterken kendini istihbaratçı olarak bulmuştur. Sivil unsurların da gerektiği operasyonlarda ekibin önemli bir gücüdür.

Dizide ayrıca birbirinden usta başka oyuncularda bulunmaktadır. Bu isimlerden bazıları ise Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve ünlü türkücü Yavuz Bingöl’dür.

06-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar