Gönül Dağı 20. Bölüm izle

Gönül Dağı 20. Bölüm izle
Evlilik kararı alan Taner ve Dilek bu meseleyi ailelerine söyleyebilecek mi? Zahide ve Sefer neden ivedi nişan kararı alıyor? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TRT1 ekranlarında

Anadolu’nun saklı gerçeklerini kaleme alan ünlü yazar Mustafa Çiftçi’nin kitabından hazırlanan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları TRT1’de ekrana geliyor. Berk Atan, Ecem Özkaya ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı 20. yeni bölümde evlenmek isteyen Taner ve Dilek, ailelerine açılabilecekler mi? Düğün yemeğinde buluşan Zahide ve Sefer’i sürprizlerin beklediği Gönül Dağı 20. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. 

Gönül Dağı 20.Bölüm İzle

Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Gönül Dağı cumartesi akşamları TRT1 izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Ecem Özkaya, Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın da görev yaptığı Gönül Dağı 20. Yeni bölümde Dilek, Taner’in evlilik teklifini kabul ediyor. Mutluluktan uçan ikiliyi bekleyen en büyük sorun ailelerin bu evliliği onaylayıp onaylayamayacağıdır. Ailelerin durumu öğrenmesi ikili için ne anlama geliyor?

Zahide ve Sefer evlenebilecek mi?

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Gönül Dağı’nı Yahya Samancı yönetirken yapımcılığını Ferhat Eşsiz üstleniyor. Taner ve amcaoğullarının kırsal bir kasabada aşka ve hayata dair verdikleri mücadeleyi ekrana getiren Gönül Dağı 20. Son bölümde Sefer, Zahide’nin daveti üzerine akşam yemeğine eve gelir. Hep beraber yenilen yemek çok neşeli geçer. Yemeğin peşine düğün konuşulur. Düğün için aceleleri yoktur ancak Muammer’in devreye girmesiyle ivedi nişan ve düğün kararı alınır. Ertesi gün nişan hazırlıklarına başlayan Sefer ve Zahide’yi bekleyen sürprizler neler?

Elif yüzüğü atar

Bu sırada Yaşar’ın ısrarına dayanamayan Elif yüzüğü atarak nişanı bozar. Bunu sindiremeyen Yaşar nasıl bir tepki verecek? Gittikçe sağlığı bozulan Cemile kötüleşir. Bunda kullandığı ilaçların yan etkisi çoktur. Hastaneye kaldırılan Cemile’den dolayı ortaya çıkan gerçekler herkesi bir kez daha şok edecektir. Tüm soru ve cevaplarıyla Gönül Dağı 20. Son bölümü 13 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

Gönül Dağı son bölümde neler yaşandı?

Babasının gizemini çözmek isteyen Dilek, Taner’den yardım ister. Halime ve Taner’i barıştırmak isteyen Dilek babası hakkında öğrendiği bir gerçekle sarsılır. Kasabada ise halkın büyük umutlarla beklediği Halk Eğitim Merkezi açılır. Kısıtlı imkanlara rağmen açılan Merkezi amacına uygun olarak kullanmak isteyen Gülsüm Hoca, Taner ve amcaoğullarından destek ister. Amcaoğulları hep beraber Halk Eğitim Merkezi’nin sıkıntılarını gidermeye çalışırlar.

13-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar