Bay J’den Kerem Bürsin’e Özür Açıklaması

Bay J’den Kerem Bürsin’e Özür Açıklaması
Magazin basını ve sosyal medyada son günlerde sıkça konuşulan Bay J’nin Kerem Bürsin hakkındaki ifadelerinden sonra Bay J’den özür açıklaması geldi. İşte detaylar!

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Yılın Yıldızları töreninde istenmeyen bir olay yaşanmış ve bu olay özellikle magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer bulmuştu. Törende tören sunucusu Bay J. Oyuncu Kerem Bürsin için bazı ifadeler kullanmış ve bu durum her kesim tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Ayrıca Kerem Bürsin de tören sonrası bu sözlerden dolayı töreni terk etmişti. Bugün ise sunucu Bay J. Söylediği ifadelerden dolayı Kerem Bürsin’den özür dileyen bir açıklama yaptı. Bay J açıklamasında ifadelerinin yanlış anlaşıldığını belirterek “sevgili Kerem sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin” ifadelerini kullandı. Bay J daha sonra sosyal medya hesabından yayımladığı özür videosunu sildi. İşte haberin detayları!

Kerem Bürsin’den Özür Diledi Sonra Mesajını Sildi

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yılın Yıldızları ödül töreninde yaşanan talihsiz olay ve ifadelerden sonra bu ifadelerin sahibi Bay J ifadeleri sarf ettiği oyuncu Kerem Bürsin’den özür dileyen bir video yayınladı. Bay J sosyal medya hesabından yayımladığı videosunda “çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız da oyuncuların zor şartlar altında çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes. Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı, kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin’i çok severim. Sevgili Kerem ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra Bay J bu videosunu sosyal medya hesabından kaldırdı.

Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Teknik Üniversitesinde Yılın Yıldızları ödül töreninde 2020 yılında En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu ödülünü alan Kerem Bürsin sahnede “beni bu ödüle layık gördünüz için çok teşekkür ederim. Çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzdem diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler. Umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir. İyi akşamlar” ifadelerini kullanmış ve sonra da sahneden inmişti. Kerem Bürsin sahneden inerken programın sunucusu Bay J. “Kerem Bey zor şartlar altında çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 Bin TL alarak çalışmaya devam etti” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Kerem Bürsin gazetecilerin sorularını yanıtlamayarak salondan ayrılmıştı. Sunucu Bay J’nin bu ifadeleri magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer almış ve eleştirilmişti.

13-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar