Ali Sunal ve Ezo Sunal koronavirüse yakalandı

Ali Sunal ve Ezo Sunal koronavirüse yakalandı
Kemal Sunal'ın çocukları olan Ali ve Ezo Sunal koronavirüse yakalandı. Yeni doğum yapan Ezo Sunal ve yeniden baba olmaya hazırlanan Ali Sunal ve ailesi korona şoku yaşıyor.

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın çocukları olan Ali Sunal ve Ezo Sunal koronavirüse yakalandı. Sunal kardeşler bugünlerde mutlu haberlerle gündemdeydi. Ezo Sunal ve 2018 yılında evlendiği Ömer Özyüten bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşıyordu. Çiçeği burnunda anne Ezo Sunal'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Rahmetli Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal da koronavirüs salgınından etkilendi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Ali Sunal'ın kayınpederi ve kayınvalidesi olan Bülent Şehnaz Kurbanzade'nin de koronavirüs testlerinin pozitif olduğu öğrenildi.

Sunal ailesinde koronavirüs şoku

Ani bir şekilde vefat eden Kemal Sunal'ın ardından çocukları da kendisi gibi başarılı işlere imza atıyor. Kamuoyu tarafından tanınan Ali ve Ezo Sunal yaptıkları işlerle gündeme geliyor. Sevilen isimlerden son günlerde müjdeli haberler gelirken koronavirüse yakalanmaları sevenlerini endişelendirdi. Ezo Sunal 2018'de Ömer Özyüten'le evlenmişti. Ezo Sunal geçen günlerde ise Nova adını verdiği kızını kucağına almanın sevincini yaşadı. Ezo Sunal'ın doğum yaptığını annesi Gül Sunal duyurmuştu. Gül Sunal Kemal Sunal'a hitaben bir not paylaştı. Gül Sunal o notta, "Kemal bir kız torunumuz daha oldu. Adı Nova… Manası parlayan yıldız. İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal ve ailesi karantinada

Kemal Sunal'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal'ın da Covid-19 testi pozitif çıktı. Karantinada evde oldukları bilinen Sunal ailesi üyelerinin yardımına ise dostları koştu. Dışarıdaki ihtiyaçları için dostlarından destek alan Ali Sunal Instagram hesabından esprili paylaşımlar yapıyor.

Ali Sunal Show Tv'de yayınlanan Güldür Güldür Show programını hazırlıyor ve programın sunuculuğunu yapıyor. Çok sevilen işlere imza atan Ali Sunal'ın Narin adını verdiği bir kızı var. Eşi Nazlı Sunal ile mutlu bir birlikteliği olan Ali Sunal geçen ay ikinci bebek müjdesi vermişti. Ezo ve Ali sunal kardeşlere ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz…

13-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar