Gönül Dağı 21. Bölüm İzle

Gönül Dağı 21. Bölüm İzle
Gönül Dağı’na doğru yolculuğa çıkan Taner ve Dilek’i bekleyen sürpriz ne? Yıllardır babasından bir iz bulmak isteyen Dilek’in bu yolculukta bulduğu iz, hayatını etkileyecek mi?

Yazar Mustafa Çiftçi’nin hikâyelerinden derlenen Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. TRT1’in melodram dizisinde Berk Atan, Ecem Özkaya ve Gülsim Ali’nin başrollerini paylaşıyor. Anadolu’nun gün yüzüne çıkmamış hayat hikâyesini ekrana getiren Gönül Dağı 21. Yeni bölümde Taner ve Dilek, Gönül Dağı’na doğru umut ve heyecan dolu yolculuğa çıkarlar. Babasından bir iz bulmak için yola çıkan ikilinin buldukları iz Dilek’i nasıl etkileyecek? Her bölümde farklı bir icat geliştiren amcaoğulları kendilerinden yardım isteyen çocuğun engelli annesine yardımcı olabilecekler mi? Sefer ile düğün hazırlığına başlayan Zahide’yi yıkan gelişme ne? Zahide’nin çözüm aradığı Gönül Dağı 21. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 21.Bölüm İzle

Yayınlandığı 20 bölümdür tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı, TRT1 ekranlarında izleyicisiyle cumartesi akşamları buluşuyor. Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Gönül Dağı cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Ecem Özkaya, Ege Aydan, Yavuz Sepetçi, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın da görev yaptığı Gönül Dağı 21. yeni bölümde Gönül Dağı’na doğru yolculuğa çıkan Taner ve Dilek’i bekleyen sürpriz ne? Yıllardır babasından bir iz bulmak isteyen Dilek’in bu yolculukta bulduğu beklenmedik iz, Dilek’in hayatında dönüm noktası olurken annesiyle bir türlü konuşamayan Taner, bu sefer konuşabilecek mi? Amcaoğullarının atölyesine gelen bir genç, yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmek için yardım ister. Genç adamın annesine olan düşkünlüğünü gören Taner, nihayet Halime’yle konuşmaya karar verir.

Fikret, velayet davası açıyor

Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikâyesi Gönül Dağı’nın 20 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde çileli bir süreçten sonra evlenmeye karar veren Zahide ve Sefer, tatlı bir telaşeyle düğün hazırlıklarına girişir. Her şey yolunda giderken, Fikret’in açtığı velayet davasıyla yıkılan Zahide, bu durumu Sefer’den gizlemeye karar verir.

Zor bir durumla karşı karşıya kaldığını anlayan Zahide’nin bulduğu çözümün yer aldığı Gönül Dağı 21. Son bölüm 20 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar