Koronavirüse yakalanan Tolgahan Sayışman hastaneye kaldırıldı

Koronavirüse yakalanan Tolgahan Sayışman hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Koronavirüse yakalanan Tolgahan Sayışman hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüs (Covid- 19) salgını etkisini arttırarak devam ediyor. Türkiye'de Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre vaka sayısı her geçen gün yükseliyor. Bu durum birçok sektörü olduğu gibi dizi ve sanat dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Setlerde çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle birçok sette çekimlere ara verildi. Covid- 19'a yakalanan ünlü isimler de bir bir artıyor. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman da koronavirüse yakalanan ünlüler arasına girdi. Tolgahan Sayışman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada testinin pozitif çıktığını söyledi. Sayışman'ın tedavisine hastanede devam edilecek.

Tolgahan Sayışman hastanede tedavi altına alındı

Koronavirüs şüphesiyle testler yaptıran Tolgahan Sayışman'ın son yaptırdığı test pozitif çıktı. Durumu hakkında takipçilerine bilgi veren Tolgahan Sayışman tedavisine hastanede devam edileceğini yazdı. "Herkesi çok daha dikkatli olmaya davet ediyorum" diyen Tolgahan Sayışman takipçilerini uyardı.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce Kovid-19 olduğumu öğrendim. Bir süredir evde tedavi görüyordum. Yapılan testler negatifti. Ancak bugün son olarak yaptırdığım test pozitif çıktı. Yeni mutasyonlu virüs testlerde ilk etapta pozitif gözükmeyebiliyormuş. Tedavime hastanede devam etme kararı aldık. Herkesi çok daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Herkese sağlık günler temenni ediyorum" ifadeleri yer aldı.

Tolgahan Sayışman yapım şirketi kurmuştu

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman kurduğu Han Medya Yapım şirketi ile yapımcı olarak seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Ünlü oyuncu Limit adı verilen ve genç yetenekleri ön plana çıkarmayı hedefleyen bir proje üzerinde çalışıyordu. Çekimleri Denizli'de yapılacak Limit dizisi ve birçok farklı proje için hazırlanan Tolgahan Sayışman'ın son durumu sevenlerini üzdü. Bir süredir tedavi gördüğünü belirten Tolgahan Sayışman'ın tedavisine hastanede devam edilecek. Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman magazin dünyasının bilinen isimlerinden Almeda Abazi ile evli. 39 yaşındaki yakışıklı oyuncunun Efehan adını verdikleri bir erkek çocukları var. Kısa süre önce Almeda Abazi'nin hamile olduğu ve bir kız bebek bekledikleri de basına yansıyan haberler arasındaydı.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar