Yeni Anne Olan Özge Özder Sadakatsiz Setine Dönüyor

Yeni Anne Olan Özge Özder Sadakatsiz Setine Dönüyor
Sadakatsiz Dizisinde Doktor Derya karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Özder doğumunun ardından yeniden sete dönmeye hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan Sadakatsiz dizisi her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Reytinglerde oldukça iyi bir yerde olan dizinin başrollerinde Cansu dere, Caner Cindoruk, Özge özder, Melis Sezen ve Yeliz Kuvancı rol alıyor. Dizi eşini aldatan ve bunu defalarca yapan bir adamın ve çevresinde yaşayanların hikayesini anlatan Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özge Özder diziye verdiği zorunlu aranın ardından yeniden dönüyor. Doğum yapmak için diziden ayrılan ve geçtiğimiz Şubat ayında küçük kızı Luna’yı dünyaya getiren başarılı oyuncu setlere yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Vaktim Yok

Geçtiğimiz ay anne olan başarılı oyuncu Özge Özder setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını cevaplandırdı. Özge Özder “tüm merak edenlere… Luna bebek ve biz çok iyiyiz. Çok şükür. Bu süreçte duaları ve iyi dilekleri ile bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür. Anne olmak isteyen herkes için bol bol dua ettim. Hepinizi sevgiyle kucaklarım canlarım” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu doğum sonrası diyet yapmadığını dile getirerek “hiçbir şey uygulamıyorum. Biliyorsunuz, lohusalıkta öyle şeyler yapmıyoruz. Yüzüme de herhangi bir uygulama yaptırmıyorum. Korse kullanmaya hayır, henüz başlamadım. Herkes Luna’nın yüzünü merak ediyor. Yakında 40’ı çıkacak zaten, 40’ı bir çıksın, bakacağız” ifadelerini kullandı.

Setlere Dönmeye Hazırlanıyor

Güzel oyuncu Şubat ayında dünyaya getirdiği bebeğinin ardından rol aldığı Sadakatsiz dizisine bir süre ara vermişti. Oyuncu bebeğinin ilk günleri ve annelik heyecanının ardından yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Sadakatsiz dizisinde Doktor derya karakterini canlandıran oyuncu takipçilerinin sorularını cevaplandırırken sete yeniden döneceğinin de müjdesini verdi. Özge Özder “beni merak etmişsiniz, çok haklısınız. Çünkü artık story atamıyorum. Anneyim ben vaktim yok! Şaka bir yana gerçekten günler birbirine bağlanıyor. Her gün bir öncekinin aynısıymış gibi oluyor. Hep aynı şeyleri yapıyor gibi oluyor ama aslında her gün birbirinden daha güzel. Story atmak biraz lüks kaldı. Evdeyiz, Luniş çok iyi. Her şey yolunda. Ben artık sete başlıyorum. Aylar sonra ilk defa saçımı boyatacağım. Bu hafta itibariyle çalışmaya başlıyorum” ifadelerini kullandı. Bu haberin ardından Sadakatsiz’in seyircileri güzel oyuncu Özge Özder’i heyecanla beklemeye başladı. Özge Özder Derya karakteriyle yeniden yakında Sadakatsiz dizisinde.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar