Gönül Dağı 4. Sezon Onayını Aldı

Gönül Dağı 4. Sezon Onayını Aldı
Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan Gönül Dağı 3. sezonun ardından yayıncı kanal TRT 1'den 4. sezon onayını da aldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 3. Sezonuyla ekranlara gelen cumartesi akşamlarının reyting birincisi yapımı Gönül Dağı seyircinin sevdiği ve keyifle seyrettiği dizilerden biri. Köprü Film tarafından hazırlanan ve Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosunda birbirinden yetenekli ve ünlü oyuncular yer alıyor. Kanalın en çok seyredilen yapımlarından olan Gönül Dağı üç sezondur seyirciyle buluşuyor ve dizi Anadolu’da Bir Bozkır hikayesi sloganıyla yayın yapıyor. Kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Ali Düşenkalkar gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin merakla beklenen sezon final tarihi ve dizinin 4. Sezonda yayında olup olmayacağı sorusu sonunda cevap buldu. Köprü Film ve yayıncı kanal TRT 1 tarafından bir süredir değerlendirilen bu sorular sonunda dizinin 4. Sezonda da devam etmesine karar verildi.

4. Sezonda Devam Edecek

Köprü Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı ilk olarak 17 Ekim 2020 tarihinde ekrana geldi. Son olarak 92. Bölümüyle ekrana gelen başarılı dizi cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olmayı başardı ve bu başarısını sürdürüyor. Dram, aile ve romantik türünde hazırlanan dizide Gedelli kasabasında yaşayan üç amcaoğlunun hikayesi merkezinde kasabada yaşananlar ele alınıyor. Sıcak ve samimi insanların hikayelerini ele alan ve kavga ve çatışmadan uzak duran dizi ele aldığı hikayelerle seyirciyi kendisine bağlamayı başardı. Senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök’ün kaleme aldığı dizi her cumartesi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Başarılı dizinin 3. Sezon finalinin haziran ayında olacağı öğrenilirken merakla beklenen 4. Sezon onayı da yayıncı kanal TRT 1 tarafından verildi. Böylece başarılı ve reytingi yüksek dizi Gönül Dağı sevenleriyle bir sezon daha birlikte olacak.

Gönül Dağı Oyuncuları

TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Gönül Dağı Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda bugüne kadar pek çok oyuncu yer aldı. Hikayeye göre kadrosuna pek çok oyuncu katılan ve ayrılan dizinin ana kadrosunda yer alan isimler ise aynı kaldı. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında

·         Berk Atan

·         Cihat Süvarioğlu

·         Semih Ertürk

·         Ecem Özkaya

·         Ferdi Sancar

·         Ali Düşenkalkar

·         Erdal Cindoruk yer alıyor.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar