Gülcemal Yayın Hayatına Nasıl Başladı? Dizi Reyting Sıralamasında Kaçıncı Oldu?

Gülcemal Yayın Hayatına Nasıl Başladı? Dizi Reyting Sıralamasında Kaçıncı Oldu?
Fox Tv ekranlarında yeni başlayan Gülcemal dizisi ilk bölümün ardından reytinglerde ne yaptı? Dizinin sıralaması kaçıncı oldu ve dizi yayın hayatına nasıl başladı?

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve kanalın büyük umutla ekrana getirdiği yeni dizi Gülcemal’in aldığı reyting ve sıralamadaki yeri seyirci tarafından oldukça merak edildi. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Gülcemal dizisi MF yapım tarafından hazırlanıyor ve hazırlıkları aylar önce başladı. Bursa ve çevresinde çekimleri süren ve Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kadrosunda ünlü oyuncu Murat Ünalmış ve Melis Sezen başrolü paylaşıyor. Seyircinin uzun süredir merakla beklediği ve yayınlanan tanıtımlarıyla da dikkatleri çeken iddialı dizi yayınlanan ilk bölümünde istenilen başarıya ulaşamadı. Bu durum her ne kadar kanalı ve yapım şirketini endişelendirse de ilerleyen bölümlerde dizinin kendisini toparlayacağı ve ilerleyen bölümlerde seyirciye ulaşacağı bekleniyor.

Total Grupta 10. AB’de 3. Oldu

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında 6 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen yeni ve iddialı dizi Gülcemal seyircinin beğenisini topladı. Özellikle AB grubunda başarıya ulaşan dizi ne yazık ki Total Grupta istenilen reytingi alamadı ve sıralamada 10. Sırada yer aldı. Bu durum dizinin yayıncı kanalı Fox Tv’yi endişelendirse de AB Grubunda alınan reyting ve sıralama dizinin güven vermesini sağladı. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 2. Ve sonraki haftalarda yayınlanacak bölümlerinin alacağı reyting büyük önem kazanırken dizi ilk bölümde Total Grupta 3,15 reytingle 10. AB grubunda 3,66 reytingle 3. Ve ABC + 1 Grubunda ise 3,20ile 10. Sırada yer aldı.

Gülcemal Dizisi Oyuncuları ve Kadrosu

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan Gülcemal dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan yer alırken dizinin senaryosunu Eda Tezcan ve Selda akın kaleme alıyor. MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Murat Ünalmış

-          Melis Sezen

-          Edip Tepeli

-          Nilay Erdönmez

-          Atilla Şendil

-          Cahit Gök

-          Nilüfer Açıkalın

-          Ayda Aksel ve Evren Duyal ter alıyor. Dizi annesinin küçükken terk edip karanlık bir canavara dönüştürdüğü Gülcemal ile güzeller güzeli Deva’nın nefretle başlayıp giderek ateş, tutku ve fırtınanın girdabına savrulan aşkını konu alıyor.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar