Gönül Dağı 41. bölüm izle

Gönül Dağı 41. bölüm izle
Gönül Dağı 41. bölüm izle: TRT 1'in ilgi gören dizisi Gönül Dağı'nın 41. bölümünü full ve HD olarak izlemek için tüm detaylar.

Gönül Dağı 41. bölüm izle: TRT 1 ekranlarının ilgi gören dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Bu akşam Gönül Dağı dizisi 41. bölümüyle ekrana geliyor. Son derece heyecanlı ve eğlenceli bölümleriyle sevenlerine güzel anlar yaşatan dizinin bu akşam ekranda olacak yeni bölümünü neler olacağı da merak edilenlerin başında yer alıyor. Diziyi izlemek isteyen izleyiciler online olarak hangi adresten en kaliteli şekilde izleyebileceğiyle ilgili araştırmalar yapıyor. Canlı TV adresi üzerinden Gönül Dağı dizisini ve bir çok diziyi kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Dizinin 27 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 41. ve bölümünü canlı, online, full ve HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Gönül Dağı 41. bölüm izle

Köprü Film imzası taşıyan ve TRT 1 kanalından ekrana gelen Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunu Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Hazal Çağlar, Eser Eyüboğlu, Nazlı Pınar Kaya, Serkan Kuru, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Nihan Durukan, Zümre Meğreli, Ulviye Karaca, Sercan İnceer, Güliz Aybay, Ada Nizamoğlu, Cemre Demircan, Samet Arda Mercan, Beril Karademir ve Ali Toptaş gibi isimler yer alıyor.

Gönül Dağı 41. bölüm özeti

Dilek ve Taner, muhteşem bir düğünle muratlarına ererler ve dünya evine girerler. Sonrasında ise Halime, çiçeği burnunda evli olan çifti balayına göndermek için elinden geleni yapar. Öte yandan Elif ise Kenan'a ulaşamayınca korkar ve ona ulaşmaya çabalar. Buna karşın Elif, bir türlü ona ulaşamaz ve en sonunda Ciritçi Abdullah ve ailesiyle birlikte arama çalışmaları başlar. Kenan'ın ortadan kaybolma nedeni ise aile için büyük bir sürprizdir. Mezarcı İlyas ve oğulları da Asya'nın kaçmasını fark etmelerinin ardından hemen soluğu Ramazan'ın evinde alır. Tüm bunlar sonucunda Asya ve Ramazan'ı neler bekler? Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü tek parça olarak izlemek için detaylar.

 

deneme bonusu veren siteler.  eutransportdialogue.org

27-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler