Ünlü İsim Kaya Olgar Hayatını Kaybetti

Ünlü İsim Kaya Olgar Hayatını Kaybetti
Bir dönemin en ünlü isimlerden biri olan ve 1990’lı yıllarda adeta fırtına gibi esen ünlü isim Kaya Olgar 57 yaşında hayata veda etti.

Ünlüler dünyasından bir ünlü isim daha hayata veda etti. Bir zamanlar podyumlarda ve setlerde adeta fırtına gibi esen ve birçok dizi ve sinema filminde rol alan ve podyumların aranılan mankenlerinden olan ünlü isim Kaya Olgar 57 yaşında hayata veda etti. Özellikle 1990’lı yıllardan itibaren podyumlarda ve setlerde en çok adı anılan ve aranılan isimlerden, manken, fotomodel ve oyuncu Kaya Olgar’ın hayatını kaybetmesi magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Ünlü isim Kaya Olgar’ın hayatını kaybettiğini organizatör Tuncay Erkul sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Uzun yıllardır Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde hayatını sürdüren 57 yaşındaki Kaya Olgar yaşadığı yer olan Köyceğiz Yeşilköy’de kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Arkadaşlarından Taziye Mesajı Yayınlandı

1964 yılında dünyaya gelen ünlü model, manken ve oyuncu Kaya Olgar’ın 57 yaşında hayata veda etmesi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Muğla’da yaşayan ünlü ismin yakın arkadaşları sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla Kaya Olgar’ın vefatını duyurdular ve üzüntülerini dile getirdiler. Kaya Olgar’ın arkadaşları yaptıkları paylaşımda “manken, foto model ve oyuncu Kaya Olgar 22 senedir yaşadığı Köyceğiz Yeşilköy’de 57 yaşında Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Muğla Köyceğiz Yeşilköy Camiinden kaldırılarak Yeşilköy kabristanına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı. Biz de ünlü isme Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Kaya Olgar Kimdir?

Özellikle 1990’lı yıllardan itibaren adını hemen her alanda duyuran ünlü manken, foto model ve oyuncu Kaya Olgar 1964 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından manken olmaya karar veren ünlü isim gerekli eğitimleri aldıktan sonra sahnelerde ve podyumlarda boy göstermeye başlamıştır. Ünlü isim bir dönemin en çok aranılan isimlerinden olurken daha sonra rol aldığı dizilerle de adından söz ettirmeyi başarmıştır. Ünlü ismin rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Arka Sokaklar

·         Yedi Numara

·         Gelinlik Kız

·         Çılgın Bediş

·         Gurur

·         İki Kız Kardeş

·         Kavanozdaki Adam

27-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar