Gönül Dağı 45. Bölüm izle!

Gönül Dağı 45. Bölüm izle!
Taner, amcaoğullarıyla birlikte el ele vererek kendi şirketlerinin kurar. Yeniden icat işlerine girişen mucit kuzenler, kendi şirketleriyle yeni yeni maceralara sürükleniyor.

TRT1’in cumartesi akşamlarına damga vuran dram dizisi Gönül Dağı 45. Bölümüyle ekrana geliyor. Mustafa Çiftçi’nin İç Anadolu’nun gün yüzüne çıkmamış hikayelerinden derlenen Gönül Dağı 45. Bölümünde SNK Havacılık ile görüşen ancak eli boş dönen Taner, amcaoğullarıyla el ele vererek kendi şirketini kuruyor. İcat işlerine başlayan amcaoğullarını bu süreçte neler bekliyor? Asuman ile gizlice mesajlaşan Ramazan deşifre olur ve hiç istemediği bir duruma sürüklenir. Arif’in yıllar sonra dönmesi Elif’i sarsarken Zeynep’i öfkelendirmiştir. Geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif’in verdiği kararın yer aldığı Gönül Dağı 45. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 45. Bölüm izle!

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya’nın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı, İç Anadolu’nun gün yüzüne çıkmamış hikayelerini TRT1 ekranlarına getirmeye devam ediyor. Gönül Dağı dizisinde ayrıca Ferdi Sancar, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Burak Haktanır, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin rol alıyor.

Amcaoğulları kendi şirketlerinin kuruyor

SNK Havacılık ile görüşmesinden yeterli desteği alamayan Taner, varını yoğunu ortaya koyar ve amcaoğullarıyla birlikte el ele vererek kendi şirketlerinin kurar. Yeniden icat işlerine girişen mucit kuzenler, kendi şirketleriyle yeni yeni maceralara sürükleniyor.

Ramazan deşifre oluyor

Asuman ve Ramazan aşkı dolu dizgin devam etmektedir. Gizli gizli mesajlaşmaları dikkat çekince herkes, onun kiminle mesajlaştığını çözmeye uğraşır. Oluşan bir aksilikle Ramazan deşifre olurken yapacağı hata onu nasıl bir duruma sürükler?

Arif’in yıllar sonra birdenbire vatanına dönmesi Elif’i sarsmış ve Zeynep’i ise çileden çıkarmıştır. Babasının gelmesiyle geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif, kararsız ve şaşkındır. Geldiği onca yolun sonunda Arif bir karara varacaktır. Ya geldiği gibi geri gidecek ya da yıllar evvel terk ettiği kızlarının gönlünü almaya çalışacaktır. Ramazan, Asuman’la evlenebilecek mi, Arif kızlarının gölünü alabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 25 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak Gönül Dağı 45. Son bölümde. Keyifli seyirler.

25-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler