Gönül Dağı 47.Bölüm izle!

Gönül Dağı 47.Bölüm izle!
İki haftalık aradan sonra yeni bölümüyle TRT1'de ekrana gelecek olan Gönül Dağı'nda yolculuklar, pişmanlıklar ve yolculuklarda yaşanan sürprizler izleyicide derin izler bırakıyor.

TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan komedi dram dizisi Gönül Dağı 47. Bölümüyle ekrana geliyor. Mustafa Çiftçi’nin İç Anadolu’nun dramatik hikayelerinden derlenen Gönül Dağı 47. Ramazan'ın tiyatro sahnesinde söylediklerinden kendisine aşık olduğunu anlayan Asuman, radikal bir kararla onu kaçırır. Ülkemizde nadir görülen bu olaydakasabada dengeler nasıl değişecek? Zahide ve Dişçi Musa öleceğine inanaan Sefer'i bir doktorla görüşmeye götürürken Kenan ile Veysel de ölen annesinin cenazesine katılmak için yola çıkar. Yolculuğa çıkanları bu yolculuklarda hoş sürprizlerin beklediği Gönül Dağı 47. yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 47.Bölüm izle!

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya ve Semih Ertürk'ün başrolleri paylaştığı Gönül Dağı, İç Anadolu’nun saklı kalmış hikayelerini TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Mustafa Çiftçi’nin İç Anadolu’nun dramatik hikayelerinden derlenen Gönül Dağı dizisinde ayrıca Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Burak Haktanır, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Yolculuklar başlıyor

46. son bölümü 25 Aralık Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı tüm diziler gibi Yılbaşı arası vermişti. İki haftalık aradan sonra yeni bölümüyle TRT1'de ekrana gelecek olan Gönül Dağı'nda peş peşe yapılan yolculuklar, babaların pişmanlıkları ve yolculuklarda yaşanan sürpriz gelişmeler izleyicide derin izler bırakıyor.

Roller değişiyor

Ramazan'ın tiyatro sahnesinde söylediklerinden etkilenen ve onun da kendisine aşık olduğunu anlayan Asuman, radikal bir karar verir ve bir plan yapar. Aşkı için her şey göze alan Asuman, yaptığı planla sevdiği adamı kaçırır. Roller değişmiş ve bu defa bir kız, erkeği kaçırmıştır. Tüm kasaba bunu konuşurken çıktıkları yolculukta Asuman ve Ramazan'ı nasıl bir gelişme beklemektedir? 

Gönül Dağı'nda sürprizler var

Diğer yandan fazla ömrü kalmadığını düşünen Sefer, Zahide ve Dişçi Musa'nın ısrraıyla başka bir doktorla görüşmeye gider. Aynı vakitlerde Kenan ile Veysel de cenzaye katılmak için yola çıkar. Kenan'ı büyüten annesinin cenazesine yetişmek isteyen ikiliyi bekleyen sürpriz ne? Sefer ve Zahide, sırtlandıkları dertlerle çıktıkları bu yolculuklarda, nasıl gelişmeler ve sürprizlerle karşılacak? Hepsi ve daha fazlası 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak Gönül Dağı 47. Son bölümde. Keyifli seyirler.

15-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler