Gönül Dağı 8. Bölüm izle

Gönül Dağı 8. Bölüm izle
Çalınan uçak bulunacak mı? Dilek, kendisine ilanı aşk eden Taner'e nasıl bir tepki verecek? Bozkırın Hikayesi Gönül Dağı 8. bölümü TRT1 farkıyla ekrana geliyor.

Bozkırın Hikayesi olarak TRT1’de cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı 8. Bölümünde Taner sonunda Dilek’e aşkını ilan ediyor. Dilek’in cevabı ne? Tüm kasaba çalınan uçağın peşine düşüyor. Peki uçak bulunabilecek mi? Mustafa Çiftçi’nin gün görmemiş hikayelerinden derlenen Gönül Dağı 8. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Gönül Dağı 8. Bölüm izle

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya’nın başrollerini paylaştığı TRT1 dizisi Gönül Dağı 8. yeni bölümüyle heyecan ve romantizmi buluşturmaya devam ediyor.  Cumartesi akşamları yayınlanan ve yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstlendiği Gönül Dağı 8. Yeni bölüme Dilek’e duygularını açan Taner, aşkına karşılık bulacak mı? 3 kafadarın yıllardır hayalini kurup icat ettikleri uçak çalınıyor. Tüm kasabayı hüzne boğan uçak bulunacak mı? Tüm kasabalı elbirliğiyle uçağı ararken karşılarına çıkacak sürpriz ne?

Veysel ile Cemile karar alıyor

Asuman, Ramazan’a kendini affettirmek için büyük sürpriz yaparken, ortadan kaybolan Sefer’in büyük sırrına şahit olan Zahide ikilemde kalmıştır. Sırrı ifşa mı etsin yoksa beklesin mi? Bu arada Veysel ile Cemile evlilikle ilgili önemli bir karar alıyor. Tüm soru ve cevaplarıyla Gönül Dağı 8. Son bölüm 12 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de ailenizin kanalı TRT1’de. Keyifli seyirler.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu?

Yayınladığı dizilerle haklı olarak aile kanalı unvanını alan TRT'nin sımsıcak duygusal komedisi Gönül Dağı efsaneleri, gelenekleri, alın teri ve sevdalarıyla yaşayan Anadolu insanının hikayesini anlatmaya devam ediyor. Taner ve amcaoğulları aniden kasabaya gelen SNK Havacılık şirketine uçaklarını gösterme şansı yakalar. 3 amcaoğlu uçağı test uçuşuna yetiştirmek için büyük bir gayretle çalışır. Bütün Gedelli’nin canlı yayında izlemek için sabırsızlıkla bekledikleri bu uçuş gerçekleşir ve şirketle anlaşırlar. Taner, Dilek’i uçağa bindirerek Gedelli Dağına götürür. Taner’in kendisini sevdiğini anlayan Dilek, kasabada kalmaya karar verir. Taner ve amcaoğulları çok mutludur. Ancak bir gün sonra kötü bir sürprizle karşılaşan 3 kafadar, uçağın olmadığını fark eder. Hüseyin ve Muammer, sakladıkları paraların uçak için alındığını öğrenir ve hiçbir konuda anlaşamayan iki kardeş el ele verip uçağa el koyar. Olayı öğrenen üç kuzen, icatları olan uçaklarını geri almaya çalışırlar. Diğer yandan Sefer’le ilgili çok önemli bir gerçeği öğrenen Zahide ikilemde kalır. Ancak ne olursa olsun bu durumu Sefer’le konuşmaya karar verir.

12-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar