Gönül dağı 83. bölüm izle

Gönül dağı 83. bölüm izle
Gönül dağı 83. bölüm izle; Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı 21 Ocak tarihinde 83. bölümü ile ekranlara gelecek.

Gönül dağı 83. bölüm izle; Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, üçüncü sezonu ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Mükemmel senaryosu ve başarılı kadrosu ile gönüllerde taht kuran Gönül Dağı, bu haftada yepyeni bir bölüm ile sizlerle olacak. Peki Gönül Dağı dizisinde bu hafta ne yaşanacak? Taner evlenmeyi kabul edecek mi? Tüm detayları sizler için hazırladık.

Trt 1 ekranlarının dizisi Gönül Dağı 83. yeni bölüm canlı full HD kesintisiz izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız.

Gönül Dağı 83. bölüm izle!

Senaryosunda Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök'ün yer aldığı Gönül Dağı yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturmaktadır. Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Ali Düşenkalkar, Feri Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk ve Ecem Özkaya'nın yer aldığı Trt 1 dizisi Gönül Dağı'nda bu hafta, gündemde Halime olacaktır. Halime, tedavi için hastaneye yatar ancak sonuçlar iyi çıkmaz ve ameliyat olması gerekmektedir. Zor bir süreciniçinde olan Kenan ailesine kötü bir haber vermemek için Halime'yi kurtarmaya çalışır. Öte yandan Fezai, Selami ve Ramazan'ın para bulması gerekmektedir. Bunun için Fezai'nin afyon'da yaşayan babasından para istemeye giderler. Peki Fezai bu parayı bulabilecek mi? Selma öğretmen ise öğrencilerinin sınava yetişebilmesi için Taner ile veysel'den yardım ister. Peki Selma öğretmenin öğrencileri sınava yetişebilecek midir? Halime'nin ameliyatı nasıl sonuçlacak? Gönül Dağı dizisinin yeni bölümüne saatler kala, Halime karakterinin diziden ayrılacağı iddia edildi. Ancak dizi ekibinden henüz böyle bir açıklama gelmedi.

Gönül Dağı geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Köprü Film öncülüğünde ekranlara taşınan Gönül Dağı 82. bölümde Taner annesinin hastalığını öğrenmiş ve büyük bir yıkıma uğramıştır. Eşi Dilek'in ölümünden sonra bir türlü toparlanamayan Taner, annesinin hastalığıyla da büyük bir sıkıntıya girer. Öte yandan Halime ise, oğlu Taner'i evlendirmek için türlü yollara başvurur. Halime'nin 'Ola ki dönemeyecek ibi olursam, beni evime getirin. Öleceksem evimde öleyim' sözleri 82. bölüme damga vurur.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her Cumartesi 20.00'da yeni bölümleri ile sizlerle olmaya devam ediyor.

20-01-2023
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar