Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık daha! Fadime ölüyor mu?

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık daha! Fadime ölüyor mu?
Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık daha! Fadime ölüyor mu? Gönül Dağı Fadime diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Fadime kimdir?

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık daha! Fadime ölüyor mu? Gönül Dağı Fadime diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Fadime kimdir? Gönül Dağı Fadime'nn yerine kim gelecek? Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler? Gönül Dağı kurban bayramı özel izle. Gönül Dağı yeni bölüm izle. Gönül Dağı oyuncuları kimler? Gönül Dağı Taner'in yerine kim gelecek? Gönül Dağı Dilek'in yerine kim gelecek? Gönül Dağı dizisi ile ilgili tüm gelişmeler.

Gönül Dağı dizisinde bir ayrılık daha! Fadime ölüyor mu?

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonda yepyeni bölmleri ile sizlerle olmak için hazırlanıyor. Birbiinden başarılı isimlerin yer aldığı ve muhteşem bir senaryoya sahip olan Gönül Dağı dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Sezon finaline girdikten sonra dizide yer alan oyuncuların birer birer kadrodan ayrılacağını ahberlerini almaya başladık. Öncelikle dizide Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş, diziden ayrıdığını sosyal medya hesabında açıklamış ve hayranlarından büyük tepki almıştı. Ardından güzel oyuncu Gülsim Ali'nin yeni sezonda Dilek karakterine hayat vermeyeceğini öğrenmiştik. Taner ile Dilek'in aşkına şahit olan diziseverler bu duruma çok üzülmüştü. Ardından geçtiğimiz günlerde dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan'ın kadrodan ayrıldığına dair iddialar ortaya çıkmıştı ancak henüz bir açıklama gelmemişti.

Alınan bilgilre göre ise, dizide Fadime karakterine hayat veren Cemre Melis Çınar kadrodan ayrılan isimler arasında. Yıllardır babası Dişçi Musa ile görüşmeyen Fadime, ansızın Gedelli'ye geri döner. Ancak yanında getirdiği bir kızı ve hastalığı vardır. Babasının çabaları ile tedavi olmaya başlayan Fadime'nin diziden nasıl ayrılacağı ise merak konusu oldu. Akıllara FAdime ölecek mi? soruları gelmeye başladı. Fadime'nin diziden nasıl ayrılacağını ise yeni sezonda yayınlanacak olan bölüm ile öğreneceğiz.

Cemre Melis Çınar kimdir?

1994 yılında dünyaya gelen Cemre Melis Çınar, Ankara doğumludur. Marmara Üniversitesi Televizyon bölümü'nde eğitimini tamamlayan Cemre Melis Çınar, oyunculuğun yanı sıra dans, yönetmenlik, dublaj, sahne tasarımı ve metin yazarlığı ile ilgilenmiştir. Günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanmaya devam eden Gönül Dağı dizisinde Fadime karakterine hayat vermektedir.

11-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar