Gönül Dağı Dizisinden Gülsim Ali İlhan Ayrılıyor!

Gönül Dağı Dizisinden Gülsim Ali İlhan Ayrılıyor!
TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı ile ilgili sosyal medyayı sallayan bir haber dizinin hayranlarını ayağa kaldırdı. ‘Dilek’ karakteri Gülsim Ali Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu?

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı’ndan flaş bir ayrılık iddiası sosyal medyayı salladı. Başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan diziye veda mı ediyor? 17 Ekim 2020 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi Köprü film imzalı, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök tarafından kaleme alındığı, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturuyor. 2 sezondur ekranlara gelen dizi yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden uyarlanarak çekilmiştir. ‘Bozkırda bir Anadolu masalı’ sloganı ile başlayan dizide Gedelli kasabasında yaşayan 3 kuzenin hikayesini, çocukluk yıllarından beri bir şeyleri icat etme, teknolojik araçlarla uğraşıp tamir etme gibi mucitliklerini, aile ve özel hayatlarını konu alıyor. Aile, komedi, aşk ve dram türündeki dizinin başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Nazlı Pınar Kaya’nın paylaşıyor. Diziden başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan’ın diziye veda edeceği konuşuluyor. Gönül Dağı dizisinde ‘Dilek’ karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler…

 

Gülsim Ali İlhan Diziden Ayrılıyor Mu?

Gönül Dağı dizisinde Gülsüm Ali’nin canlandırdığı Dilek karakteri de Taner ile yaşadığı aşk ile hepimizi zaman zaman mutlu ederken zaman zaman da hüzünlendiriyor. Herkesin çok sevdiği oyunculardan birisi olmayı başaran Gülsim Ali, oldukça başarılı bir oyunculuk sergiliyor ve Gönül Dağı izleyicilerinin en sevdiği isimlerin başında geliyor. 

Ayrıca birbirlerine de yakıştırılan çift en iyi dizi çiftlerinden olmayı başarırken, gerçekten Dilek karakterini oynayan Gülsüm Ali Gönül Dağı dizisinden çıkacak mı? Gönül Dağı Dizisine veda edecek mi? merak edilirken, Gülsim Ali hayranlarını üzecek haber geldi. Gülsim Ali ilhan Gönül Dağı dizisine 65. Bölüm ile veda edecek. Gönül dağı dizisinin 3. sezonunda Dilek karakteri ölerek diziden ayrılacak görünüyor. Gülsim Ali İlhan dizinin 3. sezonunda kadroda yer almayacak. 

 

Gönül Dağı Dizisinde Dilek Ölüyor Mu?

Gönül Dağı TRT1 ekranlarında her hafta cumartesi akşamları reytinglere damgasını vurmaya devam ederken, Berk Atan’la başrolü paylaşan Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Dizinin hayranları tarafından bu konuda sosyal medyada Gönül Dağı Dilek’siz Olmaz başlıklarıyla kampanyalar yapılıyor. 

 

Çekimleri Eskişehir’de süren dizide son günlerde bir sorunun yanıtı aranıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre konuyla ilgili kulislerde konuşulan iddialar doğru, Gülsim Ali ‘Gönül Dağı’na veda ediyor. Bu veda peki ne zaman gerçekleşiyor diyorsanız; cevabı 65. bölümde… sözleri ile merak edilen konu doğrulandı. Gülsim Ali İlhan 65. Bölümde Gönül Dağı dizisine ölerek veda ediyor.

 

Ayrıca, oyuncunun dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’i takipten çıkması iddiaları güçlendirdi.

Gönül Dağı dizisinden Dilek karakterinin ayrılmaması için sosyal medyada kampanya başlatan hayranları, #GönülDağı Dileksizolmaz etiketi ile Twitter gündem oldu.

 

15-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar