Gönül Dağı dizisine yeni bir aile ve 4 yeni oyuncu katılıyor

Gönül Dağı dizisine yeni bir aile ve 4 yeni oyuncu katılıyor
Gönül Dağı dizisi yeni oyuncular ve yeni karakterlerle şenleniyor. Gönül Dağı dizisine yeni bir aile ve 4 yeni oyuncu katılıyor. İşte Gönül Dağı'na katılan yeni isimler…

Ekranların en sevilen yapımlarından biri olan Gönül Dağı dizisi TRT1'de 2. Sezon bölümleriyle devam ediyor. Anadolu ve bozkır hikayelerini ekrana taşıyan Gönül Dağı'nda yeni karakterlerin heyecanı var. Yayına geçen sezon başlayan Gönül Dağı dizisinde Mezarcı İlyas'ın ailesi yeni hikayelerle geliyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolde olduğu kasaba dizisinde Mezarcı İlyas karakterini usta oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu canlandırıyordu. Mustafa Çiftçi'nin yayınlanmamış hikayelerinden uyarlanan Gönül Dağı'nda İlyas'ın ailesini canlandıracak dört yeni isim olacak.

Gönül Dağı'na hangi oyuncular katıldı?

Köprü Film tarafından TRT için hazırlanan Gönül Dağı bir aile dizisi olarak seyircinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Sevilen dizi başarılı geçen bir sezonun ardından yeni sezonda yeni karakterlerle seyirciyle buluşuyor. Seyirci, Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun canlandırdığı Mezarcı İlyas'ın şimdi de ailesi ile tanışacak. İlyas'ın büyük oğlu Behçet, Cemil Şahin tarafından, küçük oğlu ise Ufkum Kalaoğlu tarafından canlandırılacak. Buse Orcan ise Mezarcı İlyas ailesinin kızı olarak ekranda olacak. Gönül Dağı dizisi yeni oyuncuların katılmasıyla daha renkli ve heyecanlı bölümlerle ekranda olmaya devam edecek.

Gönül Dağı'na yeni aile

Bozkır'ın rüzgarını evlerinize taşıyan Gönül Dağı dizisi çok sevilmişti. Üç amcaoğlu etrafından şekillenen bir kasaba hikayesi Eskişehir'in otantik atmosferinde çekiliyor. Saf ve temiz aşklar, kasabada yardımlaşma, saygı ve sevgi etkili bir senaryoyla ekrana taşınıyor. Birçok usta oyuncunun kadrosunda yer aldığı Gönül Dağı dizisi 35. Bölümüyle ekrana gelmişti. Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Gülsim Ali İlhan, Ege Aydan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Şebnem Dilligil, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar gibi birçok güçlü isim yer alıyor. Amcalar, aileleri ve oğulları ile bir kasaba hikayesi olan Gönül Dağı'na bir de Mezarcı İlyas ve ailesi katılıyor. Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Ufkum Kalaoğlu, Cemil Şahin ve Buse Orcan Gönül Dağı yeni bölümlerde seyirciyle buluşacak.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar