Gönül Dağı Dizisinin 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Gönül Dağı Dizisinin 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!
TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı 2 sezon ekranlara geldi ve şimdi 3. Sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gönül Dağı 3. Sezon yayın tarihi belli oldu!

Yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış Anadolu halkının yaşamını konu alan Bozkır öykülerinden uyarlanmış ‘Gönül Dağı’ dizisi ‘Bozkırda Bir Anadolu Masalı’ sloganıyla ilk bölümü 17 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmaya başladı. Aile, komedi, aşk, dram konularını içeren Gönül Dağı dizisinin başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya ve Ferdi Sancar paylaşıyor. Dizinin çekimleri ise Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı Gedelli köyü olarak gözüksede, aslında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşmektedir. İlk bölümünden bu yana ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan her hafta Cumartesi günleri saat 20.00 de ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi her hafta izlenme rekorları kırıyor. Küçük bir kasabadaki üç amcaoğlunun hikayesini konu alan dizi Anadolu insanının sıcaklığını mütevazi yaşantısını ekranlara taşıyor. Herkesin kendi hayatından bir şeyler bulabileceği dizi izleyenlerin içine işlerken çocukluk yıllarından beri bir şeyleri icat etme, küçük çapta mucitlikler ve marifetler sergileyen bu üç kuzen, büyüdüklerinde de icatlar yapmaya devam ediyor ve farklı bir kanat yapısıyla bir uçak geliştiriyorlar. Yine aynı kasabada aileleriyle, akrabalarıyla, komşularıyla, aşklarıyla yaşadıkları acı tatlı anları izleyici ile buluşıyor. 2 sezon ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi 3. Sezonu ile yeniden TRT1 ekranlarında olacak. Gönül Dağı 3. Sezon ne zaman? 3. Sezon yayın tarihi belli oldu. İşte o tarih…   

Gönül Dağı, Yeni Bölümleriyle 10 Eylül 2022’de TRT 1’de!

Yapımcılığını Köprü Film’in üstlendiği, başrollerini Berk Atan (Taner Kaya), Semih Ertürk (Veysel Kaya), Cihat Süvarioğlu (Ramazan Kaya), Ecem Özkaya (Zahide Kaya Arslan), Ferdi Sancar (Sefer Arslan), Nazlı Pınar Kaya (Cemile Çakır Kaya), Hazal Çağlar (Asuman Korkmaz Kaya), Eser Eyüboğlu (Selami Ferses), Ali Düşenkalkar (Muammer Kaya), Erdal Cindoruk (Hüseyin Kaya) gibi isimlerin paylaştığı yapımın 3. Sezon yayın tarihi belli oldu. Gönül Dağı 3. Sezonu 10 veya 17 Eylül’de açmayı planlanıyor.

Yapımcılığını Köprü Film’den Ferhat Eşsiz’in üstlendiği, senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu, öyküsünün Ali Asaf Elmas ve Mustafa Çiftçi’ye ait olduğu Gönül Dağı dizisinin yaratıcı yönetmenliğini Ahmet Teke yaparken, görüntü yönetmenliğini Sami Saydam üstleniyor.  



TRT1’de Yayınlanan Gönül Dağı Dizisinin 3. Sezon Çekimleri Başladı

Anadolu bozkırının ortasında yer alan şirin bir kasaba Gedelli’de yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini konu edinen Gönül Dağı dizisi 3. Sezon çekimleri 14 Ağustos Pazar günü başladı.

Gönül Dağı 66. Bölümü İle 3. Sezona Başlıyor: ‘Anne Kokusu’

2 Sezon 65 bölüm ile ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi 65. Bölümü ile 28 Mayıs 2022 tarihinde sezon finali yaptı. 3. Sezon ile ekranlara geri dönecek dizinin konusunu senaristi sosyal medyada paylaştı. ‘Anne Kokusu’ olarak ilk bölümün çekimleri yapılan diziden geçtiğimiz sezon finalinde başrollerinde yer alan Gülsim Ali İlhan ‘Dilek’ karakteri ile hamileydi ve bebeğini dünyaya getirdikten sonra ölerek diziye veda etmişti. Taner’in bebeğiyle yalnız kalması, sezona damga vurmuştu. Dramatik sahnenin devamı çekileceği biliniyordu. Ancak yeni sezon nasıl bağlanacak nasıl devam edecek izleyici tarafından sabırsızlıkla ve merakla hala bekleniyor.

Masalımız kaldığı yerden devam ediyor...

Yeni sezon tüm duygularıyla ve sıcaklığıyla geliyor

#GönülDağı TRT1

Ayrıca yaz arasında Selami Ferses’i canlandıran Eser Eyüboğlu diziye veda ettiği duyurulmuştu. Ardından yeni bir açıklama ile Gönül Dağı dizisine devam edeceği öğrenildi. Dizinin yeni sezonunda ‘Dilek’ karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın yerine kimin diziye dahil olacağı merak konusu oldu.

Çekimlerin başladığını ve yakında 3. Sezonun başlayacağını oyuncular şöyle duyurdu…

Taner ve Abdullah dede karakterleri ile Berk Atan ve Yavuz Sepetçi ‘’Çayınız hazır mı?

Evlerinize yeniden misafir olmaya geliyoruz.’#GönülDağıAilesi

 #GönülDağı 3. sezonuyla çok yakında sizlerle

@trt1 @berkatan @yavuz.sepetci

Asuman ve Ramazan karkaterleri ile Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu; ‘’biz Gönül Dağı’nın çekimlerine başladık. Eylül’de görüşmek üzere’’

Dilek’in annesi Gülsüm Öğretmen karakteri ile ‘Ulviye Karaca’ ise;

Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz.

Tüm duyguların beraber olduğu bir sezonla daha birlikteyiz.

Hüseyin Kaya, Dişçi Musa, Muammer Kaya karakterleri ile Erdal Cindoruk, Nuri Gökaşan, Ali Düşenkalkar’da ‘’ Tatil bitti, yuvamıza geri dönüyoruz ❤’’ dedi.

15-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar