‘Sipahi’ Adlı Aksiyon Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

‘Sipahi’ Adlı Aksiyon Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Yeni sezonda yayınlanacak olan aksiyon türündeki ‘Sipahi’ dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? ‘Sipahi’ hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler…

Kanallar yeni sezona bomba gibi dönüş yapabilmek için duyurusunu yaptıkları projeleri birbir hayata geçirmeye başladılar. Eylül ayı gibi yeni sezonun başlayacağı bilirken, kanallar çok iddialı diziler ile ekranlara dönecek. Bu iddialı yapımlardan biri de aksiyon macera türündeki ‘Sipahi’ dizisi oldu. Show TV de yayınlanacak ‘Sipahi’ dizisinin yanısıra kanal yine iddialı bir dizi ‘Yeni İstanbul’ adında bir doktor dizisi yayınlayacak. Hali hazırda olan Murat Yıldırım’lı ‘Aziz’ dizisi, Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’lı ‘Baba’ dizisi ve Ali Sunal’ın sunumu ve yaklaşık 10 sezondur ekranlara gelen eğlence programı ‘Güldür Güldür’ ile dolu dolu bir yıl daha geçireceğinizin garantisini veriyor. Sipahi dizisinin erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Son olarak Vahide Perçin’li ilk adıyla ‘Hakime’ daha sonra ‘Benim Mutlu Ailem’ olarak duyurulan dizinin kadrosuna dahil olan ardından da diziden ayrılan Kaan Yıldırım önümüzdeki sezon ekrana gelecek Mehmet Canpolat’ın imza atacağı Sipahi dizisiyle el sıkıştı. TRT dijital için Konya’da çekilen Mevlana dizisinin ardından tatil yapan ve yılın yorgunluğunu üzerinden atan yakışıklı oyuncu gelen iş tekliflerinden biri olan Sipahi dizisinin başrolü olarak diziye dahil oldu. Merak edilen yeni dizi ‘Sipahi’nin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Sipahi dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Sipahi Dizisinin Konusu Ne?

Korkut Ali Türkoğlu adında İstihbarat teşkilatının son yıllarda yetiştirmiş olduğu en yetenekli saha adamının etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Her şey Türkoğlu’nun Bulgaristan’da aksiyon ve zeka dolu bir operasyon sonrasında önemli bilgiler içeren bir telefonu ele geçirmesiyle başlayacak. Korkut Ali Türkoğlu’nun gizli bilgiler içeren telefonda rastladığı iki isimden biri; Goran Losic’tir.

Aksiyon ve macera türündeki dizinin yeni sezondaki iddialı yapımlardan biri olacağı öngörülüyor.

Sipahi dizisinin Yapımını CNP Film yapımcılığını ise Mehmet Canpolat üstlenirken, yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturacak. Dizinin uygulayıcı yapımcısı Bahadır Atay’ın olduğu dizinin senaryosunu Ali Doğançay yazıyor.

Sipahi Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Hangi İsimler Var?

Kaan Yıldırım’ın başrol oynayacağı Sipahi dizisinin senaryosunu çok beğenen Yıldırım, rol için kampa girdi.

Son yıllarda istihbarat teşkilatının yetiştirmiş olduğu en yetenekli saha adamı olan Korkut Ali Türkoğlu’na Kaan Yıldırım hayat verecek.

Korkut Ali Türkoğlu’nun bulduğu gizli bilgiler içeren telefonda rastladığı iki isimden biri; Goran Losic’tir. MİT’in masasındaki o isme yani Goran’a başarılı oyuncu Sinan Tuzcu hayat verecek.

Tuzcu daha önce ‘Adanalı’, ‘Sen Anlat Karadeniz’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Son Yaz’, ‘Mavera’, ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizilerinde rol almıştı,  yakın zamanda da yine Sipahi dizisinin yapım şirketinin çektiği ‘49’ adlı filminde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’la beraber rol almıştı. 49 filminin yönetmenliğini de Hakan İnan yapmıştı.

 

Sipahi Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda Yayınlanacak?

CNP Film’den Mehmet Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Sipahi’nin 12 Eylül’de sete çıkması planlanan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Kaan Yıldırım’ın başrolünü oynayacağı ‘Sipahi’ dizisi Ekim ayında Show TV’de yayınlanacak.

15-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar