Gönül Dağı'nın Veysel'i (Semih Ertürk) diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı'nın Veysel'i (Semih Ertürk) diziden ayrıldı mı?
TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından olan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı’nın Veysel’i öldü mü? Semih Ertürk diziden ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 4. Sezonu le ekrana gelen Gönül Dağı cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Cumartesi günlerinin en çok seyredilen dizisi olan ve dram türünde ele alınan dizi son üç sezona damgasını vuran yapımlar arasında yer alıyor. Kadrosunda birbirinden yetenekli ve ünlü isimlerin yer aldığı dizi Köprü Film tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın yer aldığı dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor. Bu sezon 4. Sezonu ile ekrana gelen ve hikayede 8 yıllık bir zaman atlaması yaşayan dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde hikayede büyük bir dram yaşanmış ve dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan Veysel karakteri kendi yaptıkları bir roketin parçalarıyla yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Seyirci tarafından çok sevilen karakterlerden olan Veysel’in hikaye gereği ölüp ölmediği ve karakteri canlandıran Semih Ertürk’ün diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Veysel öldü mü?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamlarının sevilen dizisi olan Gönül Dağı bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara geliyor. Gününün en çok seyredilen dizisinin yayınlanan son bölümünde hastanede yatan Veysel karakteri ile ilgili seyirci büyük merak içinde. Dizide iki bölüm önce senaryo gereği bir patlamada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Veysel’in diziden ayrılıp ayrışmayacağı merak konusu oldu. Son bölümde hastanede bitkisel hayatta olan ve tedavileri devam eden Veysel’in dizinin hikayesinden çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor. Dizinin başrolü olan üç amcaoğlundan biri olan ve hikayenin başından beri Gönül Dağı’nda olan Veysel’in diziden ayrılması seyirciyi oldukça üzecek gibi görünürken karakterin hikayeden ayrılıp ayrılmayacağının cevabının önümüzdeki bölümde verileceği öğrenildi.

Semih Ertürk

Dizi ve filmlerin sevilen ve başarılı oyuncularından olan Semih Ertürk 14 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim almış ve daha sonra setlerde yer almıştır. Semih Ertürk bugüne kadar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz, Mehmetçik Kut’ül Amare ve Gönül Dağı dizilerinde yer almıştır. Semih Ertürk Gönül Dağı ile büyük bir çıkış yakalamış ve sektörde tanınmıştır.

25-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar