Aşka Düşman dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

Aşka Düşman dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu
Yeni yayın döneminde Tv 8 ekranlarında yayınlanacak tek dizi olan Aşka Düşman’ın oyuncu kadrosunda kimler var ve dizinin konusu ne?

Bu sezon Tv 8 ekranlarında yayınlanacak tek dizi olarak görülen ve hazırlıkları Acun Medya tarafından yapılan Aşka Düşman dizisi ile ilgili çalışmalar ve hazırlıklar devam ediyor. İstanbul’da çekimleri yapılacak olan ve dram ve gerilim türünde ele alınması beklenen dizi Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan’ın yer aldığı dizi sektör tarafından da merakla beklenirken dizinin oyuncu kadrosuna her gün yeni bir isim katılıyor. Dizinin hikayesinde yer alan karakterlere göre cast çalışması yapan yapım şirketi Acun Medya dizinin oyuncu kadrosunu bir an önce tamamlayarak dizinin sete çıkması için gece gündüz demeden çalışıyor. Aşka inanmayan ve zamanında aşk yüzünden büyük acılar çekmiş bir kadının hikayesinin ele alındığı dizinin en geç ekim ayı ortasında sete çıkması ve çekimlere başlaması kasım ayı başında da yayına girmesi planlanıyor.

Aşka Düşman Konusu Ne?

Acun Medya tarafından hazırlanan ve bu dönem Tv 8 ekranlarının drama alanındaki tek tapımı olacak olan Aşka Düşman için çalışmalar devam ediyor. Mesude Eraslan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryo ve hikayesi Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’a ait. Dizi, aşka düşman olan bir kadının ve kızının hikayesini ele alıyor. Zamanında aşkı yaşamış ve bu aşk yüzünden büyük acılar çekmiş Bahriye’nin kızları ile birlikte yaşamasını ve kızlarının aşka düşman olarak yetişmesini ve bir süre sonra aşka tutulmalarını ve bu iki duygu arasında git gelleri anlatıyor. Dizi anne ve kızlarının aşkı yaşamamak için verdiği mücadeleye rağmen aşktan kaçamayacaklarının gerilimli ve heyecanlı hikayesini seyirciye aktaracak.

Aşka Düşman Oyuncuları

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları devam eden Aşka Düşman dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncuları arasında

-          Nazan Kesal (Bahriye)

-          Buse Meral (İnci Neva)

-          Cem Yiğit Üzümoğlu (Uygar)

-          Bihter Dinçel (Savcı)

-          Barış Aytaç (Kenan)

-          Esra Ruşan (Feraset)

-          Merve Nur Bengi (Mahur)

-          Ebru Aykaç (Neriman) ve

-          Bedia Ener (İsmet) yer alıyor.

25-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar