Gönül Yazar'ın kaburgaları kırıldı

Gönül Yazar'ın kaburgaları kırıldı
Ünlü sanatçı Gönül Yazar'dan korkutan bir haber geldi. Sanat müziğinin efsane isimlerinden biri olan Gönül Yazar'ın geçirdiği kaza sonrası kaburgaları kırıldı.

Sinemanın ve sanat müziğinin duayen isimlerinden olan ünlü sanatçı Gönül Yazar'dan kötü haber geldi. 84 yaşındaki usta santaçı kötü bir ev kazası geçirdi. Gönül Yazar'ın sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Gönül Yazar'ın 'ölümcül bir kaza' geçirdiği belirtilirken iyileşme sürecinde olduğu öğrenildi. Usta sanatçı Gönül Yazar'ın geçirdiği kaza herkesi endişelendirdi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrası olayın nasıl gerçekleştiği de merak edilmeye başlandı. Gönül Yazar'ın geçirdiği ev kazası nedeniyle kaburgalarının kırıldığı ve hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

Gönül Yazar ölümcül bir kaza geçirdi

Gönül Yazar hayranlarını endişelendiren kaza sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. Gönül Yazar'ın isteği ile bu paylaşımı yaptığını belirten kullanıcı, Yazar'ın kendi İnstagram hesabından bir hikaye paylaştı. O paylaşımda, "Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi. Ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi "Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun" diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şuanda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum" ifadeleri kullanıldı.

Gönül Yazar kaç yaşında

Türk Sanat Müziği'nin efsane seslerinden biri olan Gönül Yazar aynı zamanda Yeşilçam filmlerinin de güzide oyuncularındandı. Şarkıları bugün de zevkle dinlenen Gönül Yazar'ın geçirdiği ev kazası herkesi endişelendirdi. Yapılan paylaşımdan ünlü sanatçının iyileşmeye çalıştığı anlaşılıyor. Yazar 12 Ağustos 1936 doğumlu ve 84 yaşında. Yaptığı evlilikler nedeniyle de geçmişte magazin gündeminde sıkça yer alan Gönül Yazar 7 kez evlenip boşanmıştı. Hayat dolu bir insan olan Gönül Yazar yeniden evlenmek istediğini de çeşitli vesilerle dile getiriyordu. Farklı yaşam tarzıyla, yıllardır sinema ve sanat dünyasında yer alan Gönül Yazar'a geçmiş olsun diliyoruz. Umarız bir an önce sağlığına kavuşur.  

25-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar