Gönül Yazar Kaza Sonucu Sol Gözünü Kaybetti

Gönül Yazar Kaza Sonucu Sol Gözünü Kaybetti
Ünlü şarkıcı Gönül Yazar evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonrasında sol gözünü tamamen kaybetti. Ünlü isim sağ gözünden de ameliyat oldu.

Bugün son dakika gelişmesi olarak magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde yer alan bir ünlüler ve özellikle de müzik camiasında adeta bomba etkisi yarattı. Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve bir döneme damgasını vuran şarkıcı ve oyuncu Gönül Yazar bir kaza sonucu sol gözünü tamamen kaybetti. Ünlü ismin bu acı kaybını şarkıcı ve sosyal medya hesabından ünlü isimlerle ilgili haberler paylaşan Onur Akay duyurdu. Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 85 yalındaki ünlü şarkıcı, Taş Bebek lakaplı Gönül Yazar’ın evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonrasında sol gözünün görme yetisini tamamen kaybettiğini, sağ gözünde ise hasar oluştuğunu duyurdu. Bu haber yayınlanır yayınlanmaz sevenleri ve ünlü isimler usta şarkıcı Gönül Yazar’a geçmiş olsun dileklerini iletmeye başladı. Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla uğraşan Gönül Yazar geçtiğimiz senede kaburgalarını kırmış ve bir süre hastanede tedavi görmüştü.

Sol Gözünü Kaybetti

Bir dönemin ünlü şarkıcılarından 85 yalındaki Gönül Yazar’dan kötü bir haber geldi. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Gönül Yazar geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonrası sol gözünü kaybetti. Bu talihsiz olayı sosyal medya hesabından Onur Akay duyurdu. Onur Akay paylaşımında Gönül Yazar’ın evinde geçirdiği kazanın ayrıntılarını paylaştı. Akay “Gönül abla, gece 03.00’da yataktan kalkmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama sol gözü tamamen kör oldu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca iki ayrı ameliyat oldu” ifadelerini kullandı. Bir dönemin ve günümüzün hala en çok sevilen ve dinlenen şarkıcılarından olan Gönül Yazar’ın sol gözünü tamamen kaybetmesi sevenleri arasında ve müzik camiasında adeta bomba etkisi yarattı. Ünlü ismin sol gözünü kaybetmesi üzerine arkadaşları ve sevenleri geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaburgalarını Kırmıştı

Ünlü şarkıcı Gönül Yazar geçtiğimiz sene de yine evinde bir kaza geçirmiş ve bu sefer de kaburgalarını kırmıştı. Hastanede tedavi altına alınan ünlü isim kaburgalarının kırılmasıyla büyük bir tehlike atlatmıştı. Ünlü isim kırıkların ciğerlerine batma tehlikesi bulunması üzerine bir süre hastanede tedavi altında kalmıştı.

03-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar