Gül Masalı Dizisine Flaş Konuk Oyuncu

Gül Masalı Dizisine Flaş Konuk Oyuncu
Atv ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan başarılı ve sevilen dizi Gül Masalı dizisine sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Yaz sezonunda başlayan ve Atv ekranlarında yayınlanan Gül Masalı adlı dizi yayınlandığı pazar akşamları seyirciden büyük ilgi görüyor. Dram ve aşk türünde ele alınan ve Pastel Film tarafından hazırlanan Gül Masalı dizisinin başrolünde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alıyor. Yeni yayın döneminde de seyirciyle buluşması beklenen Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir konuk oyuncu dahil oldu. Sadullah Şentürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Alper Çağlayan’ın senaryosunu kaleme aldığı başarılı dram dizisi Gül Masalı’nın oyuncu kadrosuna Türk Halk Müziği’nin başarılı ve çok sevilen seslerinden Sevcan Orhan dahil oldu. Sevcan Orhan’ın dizide Zühre karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Sevcan Orhan Gül Masalı Dizisi’nde

Pastel Film tarafından Atv için hazırlanan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan dram türündeki yazlık dizi Gül Masalı yeni yayın dönemi içinde onay aldı ve seyirciyle buluşmaya devam edecek. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncuların rol aldığı dizinin kadrosuna katılan halk müziğinin sevilen sesi Sevcan Orhan’ın dizide Zühre karakterine hayat vereceği ve Tahir’in karşısına bir anda çıkıp hayatını değiştireceği öğrenildi. Sevilen dizide Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu yer alıyor. Pazar akşamlarının sevilen dizisi Gül Masalı dizisi Isparta’da çekiliyor. Ünlü türkücü Sevcan Orhan’ın yeni bölümlerde seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Sevcan Orhan Kimdir?

Türk halk Müziği’nin sevilen ve başarılı seslerinden Sevcan Orhan 16 Ağustos 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra sahnelerde yer almaya başlayan ünlü isim pek çok albüme imza atmıştır. Ünlü türkücünün yayınlanan albümleri arasında, Nenni Bebek, Bir Türküydü Yaşamak, Adı Aşk, Zemheriden Ötesi Bahar, Düşten Gerçeğe ve İçimden Geldi Söyledim bulunmaktadır. Ünlü isim Sevcan Orhan ayrıca dizilerde ve televizyon programlarında da yer almıştır. Bu yapımlar arasında, tatlı Dile Güler Yüze, Dillere Destan, Sevcan’la Lezzet Yolunda ve Alişan & Sevcan adlı yapımlar bulunmaktadır.

02-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar