Ünlü Oyuncu Bülent Polat’ın Acı Günü

Ünlü Oyuncu Bülent Polat’ın Acı Günü
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarılı karakteri Gafur’u canlandıran Bülent Polat’ın babası Hasan Polat bugün hayata veda etti.

Son olarak Seversin dizisinde rol alan ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Gafur karakteriyle seyircinin aklında yer edinen başarılı oyuncu Bülent Polat bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Dizi ve sinema sektörünün aranılan yardımcı oyuncularından biri olan ve bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan ünlü ismin babası Hasan Polat yaşlılığa bağlı sorunlar sebebiyle 87 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin 87 yaşındaki babası Hasan Polat bugün Avcılar’daki evinde hayata veda etti. Bülent Polat babasının hayata veda etmesini sosyal medya hesabından yaptığım bir paylaşımla duyurdu. Ünlü ismin babasının vefatı sebebiyle pek çok yakın arkadaşı ve seveni Bülent Polat’a taziye mesajları yolladı.

Bülent Polat Babasını Kaybetti

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Gafur karakteriyle seyircinin kalbinde yer edinen başarılı oyuncu Bülent Polat’ın babası 87 yaşındaki Hasan Polat bugün evinde hayata veda etti. Ünlü ismin babasının vefat haberi magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Başarılı oyuncu Bülent Polat babasının hayata veda etmesini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Bülent Polat yaptığı paylaşımda “babanın erdemleri çocuklarının servetidir. Canım babam huzur içinde uyu” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun babasını kaybetmesi sebebiyle sevenleri ve yakın arkadaşları taziye mesajlarıyla ünlü ismin acısını paylaştı. Bülent Polat’ın babası Hasan Polat 87 yaşındaydı.

Bülent Polat Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından biri olan Bülent Polat 8 Mart 1979 yılında Tunceli’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelmiştir. İlk olarak tiyatro sahnelerinde yer alan ünlü isim daha sonra dizi ve film sektörüne adım atmıştır. İlk olarak Yılan Hikayesi adlı yapımda rol alan ünlü isim daha sonra pek çok yapımda yer almıştır. Bülent Polat’ın rol aldığı yapımlar arasında, Giz, Balans ve Manevra, Keloğlan Kara Prense Karşı, Sıfır Noktası, Dokuzuncu hariciye Koğuşu, Güvercinim, Kavanozdaki Adam, Atlı karınca, Aile bağları, Çiçek Taksi, Dadı, Yeditepe İstanbul, Canım Kocacığım, Avrupa Yakası, Oğlum İçin, Kadirşinas, Köpek, Rüyalarda Buluşuruz, Behzat Ç., İşler Güçler, Karagül ve Bir Zamanlar Çukurova yer almaktadır.

02-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar