Gülben Ergen ile Berna Laçin arasında Ebru Gündeş polemiği

Gülben Ergen ile Berna Laçin arasında Ebru Gündeş polemiği
Gülben Ergen ile Berna Laçin arasında Ebru Gündeş polemiği yaşandı. Berna Laçin'in Ebru Gündeş'li paylaşımına Gülben Ergen'den gelen yorum, ikili arasında gerginliğe neden oldu.

Türkiye'nin farklı noktalarında çıkan orman yangınları nedeniyle toplumsal bir hüzün yaşanıyor. Binlerce canlının öldüğü ve ormanların yok olduğu bölgelerde yangınlar sürerken yapılan konserler de polemiklere neden oldu. Oyuncu Berna Laçin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine şarkıcı Gülben Ergen Laçin'in paylaşımına yorum yaptı. Berna Laçin'in Ebru Gündeş'li paylaşımına Gülben Ergen'den "Sana hiç yakışmadı" tepkisi geldi.  

Berna Laçin'den Ebru Gündeş'li paylaşım

Ünlü oyuncu Berna Laçin Bodrum'un çeşitli noktalarında çıkan yangınlarla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Ebru Gündeş'in konserinde söylediği şarkıyı da eleştirince Gülben Ergen yorum yaptı. Berna Laçin, "Yalıkavak'ta Ebru Gündeş programında "Yakarım Roma’yı da yakarım" diye bütün beldeyi inletiyor aynı dakikalarda Bodrum'un doğal kalmış tek koyu Mazı yangından tahliye ediliyor . Distopik film olsa bu kadar olmaz!" yazdı. Bu paylaşıma ilk tepki Gülben Ergen'den geldi.

Gülben Ergen: Provake etmek sana hiç yakışmadı

Berna Laçin'in paylaşımına yorum yapan Gülben Ergen kısıtlamaları anımsattı ve sahne alan sanatçıların işlerinin hedef alınmamasına dikkat çekti. Gülben Ergen paylaşımında, "Berna bu nasıl bir yorum. O sahnede aylardır yaşamaya mücadelesi veren müzisyenler var. Sosyalleşmeyi, müziği, sanatı özlemiş insanlar var. Yasaklardan yeni çıkıldı. Repertuardan şarkı cımbızlamak ve bu acıyla, ülke yanarken,hepimiz perişanken, provake etmek sana hiç yakışmadı" dedi.

Berna Laçin'den Gülben Ergen'e cevap

Gülben Ergen'in oldukça sert ifadeler içeren yorumuna Berna Laçin'den cevap gecikmedi. Laçin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Repertuar seçimine şaşkınlığımla müzisyenlerin para kazanması bağlantısını kuramasam da geliri en az olan sahne sanatlarının bir mensubu olarak pandemi mağduriyetini yeterince yakından biliyorum. Hassasiyetime saygı beklemeyeyim en iyisi ben bakış açına saygı duymakla yetineyim" ifadelerini kullandı. Gülben Ergen, Berna Laçin ve dolaylı olarak Ebru Gündeş isimleri arasında yaşanan polemik dikkatlerden kaçmadı. Ebru Gündeş'in Yalıkavak konserinde söylediği şarkı ile yangın bağlantısı kurulunca ortay böyle bir polemik çıktı. Öte yandan Bodrum'da süren yangınlar nedeniyle birçok alanda tahliye çalışmaları devam ediyor.

01-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar