Tuğba Özay Canlı Yayında İsyan Etti

Tuğba Özay Canlı Yayında İsyan Etti
Manavgat’taki büyük orman yangınından çiftliği de etkilenen ünlü isim Tuğba Özay sosyal medya hesabından yaşananlara isyan etti.

Orman yangınlarıyla kavrulan ülkemiz ne yazık ki son bir haftayı büyük acılar ve büyük kayıplarla geçirdi. Özellikle güney illerimizde yaşanan büyük orman yangınlarında ne yazık ki bazı vatandaşlarımız hayatını kaybederken büyük orman alanları yandı, yaşam yerleri alevlere teslim oldu ve binlerce hayvan da ne yazık ki telef oldu. Bu büyük felaket karşısında tüm ülke olarak birlik beraberlik gösterdik ve yaralılara ve yardıma ihtiyacı olanlara gerekenler yapıldı. Bu büyük yangınlardan biri de Manavgat’ta yaşandı ve burada çiftliği olan ünlü isim Tuğba Özay’ın canhıraş çığlıklarını ve yardım isteklerini duydu tüm ülke değişik mecralardan. Çiftliğinin yandığını söyleyen ünlü isim felç geçirdiğini söyleyerek zor zamanlar yaşadığını dile getirmişti. Daha sonra tedavisinin ardından çiftliğinin bulunduğu alana giden ve buradan sosyal medya hesabından yayın yapan Tuğba Özay yaşananları anlattı.

Manavgat Halkının Ciğerleri Yandı

Ünlü eski manken Tuğba Özay Manavgat’ta yaşanan büyük orman yangınları sonrasında yaşadığı kriz ve acılarla gündeme gelmişti. Ünlü ismin Manavgat’ta bulunan çiftliğinin de yangından etkilendiğini dile getirerek yardım talebinde bulunmuş ve felç geçirdiğini söyleyerek hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneden taburcu olan Tuğba Özay sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Tuğba Özay yangından etkilenerek hayatını kaybeden atını gösterdi. Özay ifadelerinde “normalde yayınlamazdım ama yangının acısını herkes ama herkes iliklerine dek hissetsin istiyorum. 2007’de büyük bir yangın felaketi yaşamıştık ve 14 yıl sonra daha da büyüğünü yaşadık. Manavgat halkı üç gündür uyumuyor. Manavgat halkı elektriksiz, susuz. Manavgat halkının evleri, tarlaları, hayvanları, işyerleri yandı. Manavgat halkının ciğerleri yandı” ifadelerini kullandı.

Tarçın’ın Ciğerleri Dayamadı

Yayın sırasında ölen atından da bahseden Tuğba Özay “Ormanlarımız, köylerimiz, vatanımız yandı. Geçen sene fotoğraftaki Tarçın ile çok eğlenceli videolar çekip yayınlamıştım. Aradan 1 sene geçti ve Tarçın’ın ciğerleri yangının yaydığı karbonmonoksite dayanamadı. Bu şerefsizliği, alçaklığı, hainliği yapanlar, memlekete duyarsız olanlar, mahalle yanarken gülme, eğlenme derdinde olan soysuzlar elbette ki Tarçın’ın gittiği cennette yer bulamayacaklar. Çünkü onlar hem yaşarken hem de öldükten sonra yanacaklar. Yaktığınız yerden yanacaksınız” ifadelerini kullandı.

01-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar