Sosyal destek projesinde yer alan Demet Özdemir müjdeyi verdi

Sosyal destek projesinde yer alan Demet Özdemir müjdeyi verdi
Ünlü oyuncu Demet Özdemir yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. SMA hastalığı taşıyan bir bebeğe destek olan ünlü oyuncu, tedavide gelinen son noktayı hayranlarıyla paylaştı.

Erkenci Kuş, Kurt Seyit ve Şura, Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin başarılı oyuncusu Demet Özdemir zaman zaman sosyal destek projelerinde görev yapıyor. Ünlü oyuncu son olarak yer aldığı SMA hastaları sosyal destek projesi için müjdeyi verdi. Hayranları ünlü oyuncunun verdiği müjdeyi ve hayatını merak ediyor. Şimdi detaylar

Sosyal destek projesinde yer alan Demet Özdemir müjdeyi verdi

Başrol oynadığı dizi final yapan Demet Özdemir tatilde de boş durmuyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden ünlü oyuncu şu sıralar "Aşk Taktikleri" filminin çekimlerine gidiyor. Bir yandan da yer aldığı sosyal destek projelerinde koşturan Demet Özdemir yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. SMA hastalığı taşıyan bir bebeğe destek olan ünlü oyuncu, tedavide gelinen son noktayı hayranlarıyla paylaşarak şifa için bekleyen binlerce insana müjdeyi verdi.

Kampanya nihayet amacına ulaştı

Bu sezon İbrahim Çelikkol ile başrol oynadığı "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisi ekibiyle birlikte, SMA hastası Alperen için kampanya düzenleyen Demet Özdemir, nihayet emeğinin karşılığını aldı. Uzun süredir tedavi parasının toparlanabilmesi için çabalayan ünlü oyuncu gereken parayı toparlayabildi. Kendisinin başlattığı ve sürekli destek verdiği kampanyanın nihayet amacına ulaştığını duyurmak da yine ünlü oyuncuya düştü. "Hissettiğim duygu tarif edilemez..." diyen Demet Özdemir, emeği geçen herkese teşekkür etti. Alperen bebeğin tedaviye olumlu cevap vermesi ülkemizde bu amansız hastalıkla boğuşan binlerce SMA hastalarına umut olacak.

Demet Özdemir Kimdir?

1992'de Kocaeli doğumlu Demet Özdemir küçük yaşta dansa merak saldı. Efes Kızları dans ekibinde yer alan Özdemir, dansın kendisine göre olmadığını anlayarak oyuncu olmaya karar verdi. Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı ve Pegasus reklam filmi ile sektöre adım attı. ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı diziyle dizi oyunculuğuna başlayan güzel oyuncu Erkenci Kuş dizisinde “Sanem" karakteriyle aranan oyuncu listesine girmeyi başardı. Bu dizideki performansı ile Ortadoğu’nun en prestijli ödül töreni MureTv Dizisi D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309 gibi dizilerde boy gösteren Demet Özdemir son olarak Doğduğun Ev Kaderindir yapımında başrol oynamaktaydı.

31-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar