Gülben Ergen Sahnede Bayıldı Hemen Hastaneye Kaldırıldı

Gülben Ergen Sahnede Bayıldı Hemen Hastaneye Kaldırıldı
Ünlü şarkıcı ve Gülben Ergen dün akşam Düzce’de verdiği konser sırasında rahatsızlanarak sahnede baygınlık geçirdi. Ünlü isim hemen hastaneye kaldırıldı.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte şarkıcıların ülkenin pek çok yerinde verecekleri konserlerde başladı. Özellikle tatil beldelerinde verilen konserler için aylar öncesinden anlaşmaya varan şarkıcılar konser alanlarında sevenleriyle buluşmak için heyecanlanıyor. Konser anlaşması yapan ve sevenleriyle buluşan bu şarkıcılardan biri olan ve her konserinde konser alanını tıka basa doldurmayı başaran Gülben Ergen dün akşam Düzce’de planlanan konseri için sahneye çıktı. Konser alanının tıka basa olduğu görülürken ünlü şarkıcı da oldukça dinç ve enerjik olarak sahneye çıktı ve şarkılarıyla sevenlerini coşturmaya başladı. İlk şarkısının ardından ikinci şarkısına başlayan Gülben Ergen tam bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. Ünlü şarkıcının sahn ede yere yığılması üzerine hemen müdahale edildi.

Baygınlık Geçirdi

Konser sezonunun açılmasıyla şarkıcılar konser alanlarında yerlerini almaya ve sevenleriyle buluşmaya başladı. Dün akşam Düzce’de konser veren Gülben Ergen’de sahnede yerini aldı ve sevenleriyle coşkulu bir konsere başladı. İlk şarkının ardından ikinci şarkısı sırasında aniden yere düşen Gülben Ergen görevliler tarafından hemen alanda bulunan ambulansa taşındı. Burada görevli sağlık personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan ünlü ismin tansiyonun düştüğü belirlendi ve Gülben Ergen’e serum takıldı. Yaklaşık 20 dakika süren müdahalenin ardından Gülben Ergen yeniden sahneye döndü ve seyirciden özür dileyerek yeniden konsere başladı. Ancak ne yazık ki ünlü isim kendini iyi hissetmediği için ve yeniden rahatsızlanınca konser sona erdirildi ve Gülben Ergen hemen hastaneye kaldırıldı.

Düzce devlet Hastanesine Kaldırıldı

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen’in Düzce’de verdiği konser sırasında baygınlık geçirmesi üzerine konser iptal edilerek Gülben Ergen Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede gereken müdahale ve tetkiklerin yapıldığı Gülben Ergen bir süre burada kaldıktan sonra kendi isteği ile kolunda serum takılı halde taburcu edildi. İstanbul’a evine dönen ünlü şarkıcının tansiyonunun düştüğü öğrenildi. Evinde istirahate çekilen Gülben Ergen’in en kısa zamanda tam bir kontrol ve tedavi için hastaneye gitmesi bekleniyor. Ünlü ismin konser alanında baygınlık geçirmesi Gülben Ergen’in sevenlerini ve yakınlarını büyük endişeye sevk etti. Ayrıca ünlü ismin sahnede bayılması son dakika gelişmesi olarak magazin basını ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı.

08-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar