Disney +’nın İddialı Dizisi Kaçış'ın Fragmanı Yayınlandı

Disney +’nın İddialı Dizisi Kaçış'ın Fragmanı Yayınlandı
14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan dünyanın en büyük içerik platformlarından Disney +’da yayınlanacak Kaçış dizisinin fragmanı yayınlandı.

14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olan ve şimdiden büyük bir abone kitlesi elde etmeyi başaran Disney + yayınlayacağı içeriklerin tanıtımlarını yapmaya da başladı. Yerli içerik kader yabancı içeriklerle de seyircinin kalbini fethetmeye çalışacak platform özellikle orijinal yerli içerikler konusunda oldukça iddialı. Birbirinden ünlü isimlerle anlaşmaya varan ve bu isimlerle orijinal içerikler üretmeye başlayan Disney +’nın şu sıralarda üzerinde çalıştığı en iddialı projelerden biri Kaçış adlı dizi. Başrolünde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ve 03 Medya tarafından hazırlanan Kaçış sınır ötesinde yaşanan bir insani dramın hikayesini bir basın fotoğrafçısının gözünden anlatıyor. Disney + tarafından 14 Haziran’la birlikte yayınlanmaya başlayacak Kaçış seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Görsel yönden oldukça iddialı olan dizinin ilk tanıtımı yayınlanmaya başlandı.

Kaçış Yakında Disney +’da

03 Medya ve Same Film tarafından hazırlanan ve Türkiye’de yayına yeni başlayacak Disney +’da yayınlanacak olan Kaçış dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Sınır ötesinde bir Ezidi köyünde yaşananları araştırmak ve dünyaya duyurmak için bölgeye giden bir grup gazetecinin kaçırılmasıyla başlayan hikayede oldukça dramatik olaylar yaşanacak. Görsel yönden oldukça iddialı olan Kaçış’ta birbirinden ünlü isimler yer alacak. Çekimleri haftalar önce başlayan dizi seyirci tarafından heyecanla beklenmeye başlandı. Yayınlanan tanıtımda dram yönü ağır basan ve savaş muhabirinin gözünden yaşananların anlatıldığı dizi büyük ses getirecek gibi görünüyor. Yayınlanan tanıtım daha şimdiden büyük bir beğeni toplarken diziyi seyretmek için Disney +’ya abone olmak isteyenlerin sayısında da büyük bir artış gözleniyor.

Kaçış Dizisi Oyuncuları Kimler?

Disney +’da yakında seyirciyle buluşacak olan Kaçış 03 Medya ve Same Film tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen savaş muhabirlerinin sınır ötesinde bir Ezidi köyünde araştırma yaparken kaçırılmalarıyla başlayan gerilimli ve heyecanlı olaylar anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Bu oyuncular arasında,

·         Engin Akyürek

·         İrem Helvacıoğlu

·         Aziz Çapkurt

·         Onur Bay

·         Leyla Tanlar

·         Aras Aydın

·         ve Levent Ülgen gibi isimler yer alıyor.

Kaçış çok yakında Disney +’da seyirciyle buluşacak.

08-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar