Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen apar topar hastaneye kaldırıldı
Gülben Ergen:"Haftalardır acıyı en derinden hissedip, yaşayıp, görüp, içselleştiren, onu kabullenen ve onunla mücadele eden ruhun elbette sonunda bedenimi devirmeyi başardı…"

Gülben Ergen’in rahatsızlığı ne? Gülben Ergen’in hastaneye yatırılır yatırılmaz ilk ziyaretçileri kimler oldu. Gülben Ergen kimdir? Hastane sonrası Gülben Ergen konserlerine ne zaman başlayacak? Ünlü sanatçı sosyal medya paylaşımında ne mesajlar verdi? Merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar....

Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen apar topar hastaneye kaldırıldı

Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık depremleri sonrası soluğu deprem bölgesinde alan ünlü şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen yoğun çalışmaların ve yaşadıklarının etkisiyle yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.  Rahatsızlığı açıklanmayan ünlü oyuncu Instagram hesabından sevenlerine ve takipçilerine seslenerek merak edilecek bir durumunun olmadığını, iyi olduğunu bildirdi.

Ünlü sanatçıyı ilk olarak eski eşi ve çocukları ziyaret etti

Ünlü sanatçıyı eski  eşi  ve çocuklarının babası Mustafa Erdoğan ve çocukları Güney, Atlas ve Ares de yalnız bırakmadı. Sağlık durumu ve ilerde vereceği konserlerle ilgili bilgi veren Ergen’in istagram üzerinden yaptığı sosyal medya paylaşımı şöyle: “İyileşme yolunda hızla ilerleyen bir annenin hastane odasından bildiriyorum. Haftalardır acıyı en derinden hissedip, yaşayıp, görüp, içselleştiren, onu kabullenen ve onunla mücadele eden ruhun elbette sonunda bedenimi devirmeyi başardı… Verdiğimiz haklı aradan sonra konser verebilecek, sahneye çıkabilecek yaşama gücümü ve motivasyonumu da belirleyebildim. 25 Nisan’da işimin başında olacağım. İyiyim geçmiş olsun mesajlarıyla yormayın yüreğinizi bizim en önemli şahsi meselemiz depremdir

Gülben Ergen kimdir?

25 Ağustos 1972 de İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Gülben Ergen kariyerine mankenlik ve oyunculukla başladı. Kadıköy Ticaret Lisesi mezunu olup daha 16 yaşındayken Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği Sinema Yıldızı yarışmasında ikinci oldu. Oyunculuğa Bülent Ersoy’un başrolünü oynadığı Biz Ayrılamayız ile başladı. 1988 de çekilen Deniz Yıldızı filminde başrolü Kenan Kalav ile paylaştı. Daha sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak ile Kanun Savaşçıları filminde oynayan sanatçı daha sonra müzik kariyerini seçti. 1994 de Maksim Gazinosu’nda İbrahim Tatlıses’in alt kadrosunda çıkan Ergen Tatlıses’in Haydi Söyle klibinde de oynadı. Gülben Ergen’in çıkardığı albümler şunlardır:Merhaba (1997), Kör Aşık (1999), Sade ve Sadece (2002), Uçacaksın (2004), 9+1 Fıkır Fıkır (2005), Gülben Ergen (2006), Aşk Hiç Bitmez (2008), Uzun Yol Şarkıları (2009), Hayat Bi' Gün (2011), Kalbimi Koydum (2015), Seni Kırmışlar (2020)

07-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar