Gülben Ergen'e anlamlı ödül!

Gülben Ergen'e anlamlı ödül!
Türkiye iş ve spor ödülleri töreninde sosyal faaliyetleri ile dikkat çeken sanatçı Gülben Ergen ‘Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülüne layık görüldü.

Yaptığı birbirinden ilginç albümler ve faaliyetlerle gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Gülben Ergen'e anlamlı Bir ödül verildi. Gülben Ergen hayranlarıTürkiye İş ve Spor Ödülleri töreninde Gerçekleşen etkinlikte  ünlü sanatçıya verilen ödülü merak ediyor sosyal sorumluluk projesi ile ünlenen Gülben Ergen kimdir?  şimdi detaylar

Gülben Ergen'e anlamlı ödül!

Pek çok sanatçı gibi Gülben Ergen da sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiriyor ünlü sanatçının başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne  değeri yüksek bir tablo bağışlandı. Türkiye İş ve Spor Ödülleri töreninde açık artırmaya sunulan Berna Narmanlı Arpacı ’nın kanatlanma koleksiyonuna ait tablo törenin ana sponsoru Bitexen tarafından satın alındı ve uzun bir süredir  Gülben Ergen’in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne bağışlandı.

Yılın en  iyi sosyal sorumluluk projesi Gülben Ergen'e verildi

Türkiye iş ve spor ödülleri töreninde sosyal faaliyetleri ile dikkat çeken sanatçı Gülben Ergen de unutulmadı.  Çocuklar Gülsün Derneği Başkanı Gülben Ergen ‘Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülüne layık görüldü.

Gülben Ergen Kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğan şarkıcı Kadıköy Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. 16 yaşındayken Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci olunca tanındı ve ardından mankenliğe başladı. “Biz Ayrılamayız” filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Gülben Ergen oyunculuğun yanı sıra  müzik sektörüne de atıldı. 1994 yılında Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses’le beraber şarkı söyleyen Ergen, Tatlıses'in Haydi Söyle adlı klibinde de yer aldı. İbrahim Tatlıses'in yönettiği Fırat dizisinde yer alan Gülben Ergen, televizyonda sunduğu “Gümbür Gümbür Gülbence” programı ile hayran kitlesini arttırdı. 

Diskografi

Merhaba (1997)
Kör Aşık (1999)
Sade ve Sadece (2002)
Uçacaksın (2004)
Gülben Ergen Live in İstanbul (2005)
9+1 Fıkır Fıkır (2005)
Gülben Ergen (2006)
Aşk Hiç Bitmez (2008)
Uzun Yol Şarkıları (2009)
Şıkır Şıkır (2011)
Hayat Bi Gün (2011)
Durdurun Dünyayı (2012)
Sen (2013)
Kalbimi Koydum (2015)
Esasen (2017)

17-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar