Gülcemal dizisi 6 Nisan’da görücüye çıkıyor

Gülcemal dizisi 6 Nisan’da görücüye çıkıyor
6 Nisan Perşembe 2023 günü saat 20.00 de Fox TV’de ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan dizinin performansı dizi film eleştirmenleri tarafından merak ediliyor.

Fox TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Gülcemal’in yayın tarihi belli oldu. Ben Gülcemak bu şehri yakmaya geldim repliğiyle içindeki intikam ateşini haykran Gülcemal’in macerası bakalım izleyiciyi ekranlara bağlamaya yetecek mi?

Gülcemal dizisi 6 Nisan’da görücüye çıkıyor

Başrollerinde Bir Zamanlar Çukurova ile yıldızı parlayan Murat Ünalmış ile en son Sadakatsiz dizisindeki performansı beğebilen Melis Sezen ‘in oynadığı dizinin diğer oyuncuları, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel’ den oluşuyor.MF yapım’ın yapımını üstlendiği Fox’un yeni dizisi Gülcemal’in senaryosunu Eda Tezcan Çalışkan kaleme alıyor. 6 Nisan Perşembe 2023 günü saat 20.00 de Fox TV’de ilk bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan dizinin performansı dizi film eleştirmenleri tarafından merak ediliyor.

Gülcemal dizi konusu

İlk tanıtım fragmanı beğenilen dizinin ilk tanıtım afişi de beğenildi. Bursa ve civarında çekilmesi düşünülen dizinin konusu şu şekilde: Gülcemal’i annesi daha küçükken terk etmiştir. Bugün acımasız karanlık bir canavara dönüşen Gülcemal’in bu halinin en büyük sorumlusu  daha küçücükken evladını terk eden annesidir. Gülcemal ile Deva ilk önceleri birbirini sevmeyip hatta nefret ederlerken daha sonra birbirlerini tutkuyla sevip  aşık olan iki sevgiliye dönüşürler. Gülcemal annesinin kendini bıraktığı karanlık yoluna mı devam edecek yoksa aniden önüne çıkan ve hayatına mana katan aşkının peşinden mi gidecek?Gaddar bir avcı iken av mı olacaktır yoksa Gülcemal? İmkamsız aşkından vaz mı geçecek yoksa sonuna kadar aşkının arkasında mı duracaktır Deva?

Murat Ünalmış kimdir?

23 Nisan 1981 Kayseri doğumludur.  İlk ve ortaokulu Kayseri’de okuyan Ünalmış daha sonra eğitimine İstanbul’da devam etmiştir. Lesedeyken Fenerbahçe ‘de basketbol oynamıştır. Marmara İşletme mezunu olan ünlü oyuncu sonradan oyunculuk eğitimi almıştır. Bu süreçte Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası, Üç Kadın dizilerinde ve Sen Ne Dilersen, DeliDuran sinema filmlerinde oynamıştır. Mahsun Kırmızıgül’ün Güneşi Gördüm filminde canlandırdığı Mamo karakteriyle kabuğunukırmış ve New York’ta Beş Minare de canlandırdığı Ülkücü Reis karakteriyle tanınırlığı artmıştır. Birce Akalayla olan 1 yıllık evliliğini 2012 yılında sonlandırmıştır.

31-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar